X

Miley Cyrus | Η άποψή της για τους celebrities εν μέσω καραντίνας

"Έχει γίνει μια παύση στη ζωή μου αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως είναι η πανδημία"

Μερικοί celebrities μιλούν για τον κορωνοϊό και την εμπειρία τους στην πανδημία, καλύτερα από άλλους. Στην πρόσφατη συνέντευξή της με τον περιοδικό  WSJ, η Miley Cyrus έθεσε τα όρια για την αυτογνωσία και το μέτρο σύγκρισης που πρέπει να έχουν οι stars όταν εξισώνουν τις εμπειρίες τους στην καραντίνα με αυτές του υπόλοιπου κόσμου.

Η Cyrus ρωτήθηκε για το πώς "κλείνει" τους καλεσμένους της στο Bright Minded Instagram Live show, αν έχει αρνηθεί κανείς να εμφανιστεί (η ίδια απάντησε ότι κάποιοι άφησαν το μήνυμά της διαβασμένο όταν τους έστειλε για να τους καλέσει) και ποια θα είναι η αντίδρασή της αν εμφανιστούν τελικά. Τότε, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι γνωρίζει πώς η δική της εμπειρία δεν είναι ίδια με πολλών ανθρώπων και ότι καταλαβαίνει γιατί μπορεί να διστάζουν να εμφανιστούν μερικοί.

"Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή" είπε η Cyrus αναφερόμενη στους καλεσμένους. "Είμαι σίγουρη ότι κάποιοι από τους ανθρώπους που προσέγγισα ένιωθαν όπως κι εγώ, κι αυτό είναι ότι η εμπειρία μας είναι πιο σπάνια, σχεδόν δεν είναι σωστό να μιλήσουμε. Αυτό που βιώνω δεν είναι ο COVID-19. Έχει γίνει μια παύση στη ζωή μου αλλά πραγματικά δεν ξέρω πως είναι η πανδημία. Είμαι άνετη στο χώρο μου, έχω να βάλω φαγητό στο τραπέζι μου και είμαι οικονομικά σταθερή, και αυτό δεν ισχύει για πολλούς ανθρώπους. Είμαι βέβαιη ότι πολλοί άνθρωποι είναι διστακτικοί επειδή οι εμπειρία των celebrities απλά δεν συγκρίνεται".