X

To beach look της Sarah Jessica Parker είναι η απόδειξη ότι η κομψότητα βρίσκεται πάντα στην απλότητα

Η ηθοποιός έκανε μια εξόρμηση στη θάλασσα με το σύζυγό της Matthew Broderick.

Η Sarah Jessica Parker όσα χρόνια και αν περάσουν αποδεικνύει συνεχώς ότι ξέρει τι να φορέσει, πού να το φορέσει και πώς να το φορέσει. Τα beach looks της φυσικά δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην παραλία με ένα look που είναι ωδή στη διαχρονική κομψότητα και την απλότητα. 

Πιο συγκεκριμένα η Sarah Jessica βρέθηκε στο Hamptons με τον Matthew Broderick όπου και επέλεξε ένα κλασικό μαύρο ολόσωμο μαγιό, που θα πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη βαλίτσα των διακοπών της. Δεν υπάρχει προορισμός στον οποίο δεν ταιριάζει και επιπλέον, αξίζει να είναι ένα κομμάτι-επένδυση, μιας και δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Αυτό της ηθοποιού φέρει την υπογραφή Mallia Mills και έχει διακριτικές ραφές, που τονίζουν το μπούστο με πολύ chic τρόπο, και spaghetti straps.

To beach look της ολοκλήρωσε, όχι με κάποιο εντυπωσιακό καφτάνι, αλλά με ένα απλό λευκό πουκάμισο το οποίο είχε δεμένο στη μέση. Το τόσο απλό σύνολο αποτελείται από δύο all time classic κομμάτια που εκτός των άλλων μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους. 

Η Sarah Jessica Parker με αυτή της την εμφάνιση απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι ένα πραγματικό fashion icon δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επιτήδευση για να πετύχει την απόλυτη κομψότητα.