X

Η πριγκίπισσα Ευγενία έκανε μία γλυκιά ανάρτηση προς τιμήν της αδερφής της

"Τι απόλυτη χαρά και προνόμιο να σε βλέπω, όμορφη αδερφή μου, να περπατάς προς τον αγαπητό Edo" έγραψε για την πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Η πριγκίπισσα Ευγενία γιόρτασε την ιδιαίτερη ημέρα της μεγαλύτερης αδερφής της, δημοσιεύοντας ένα γλυκό αφιέρωμα στο Instagram προς τιμήν της πριγκίπισσας Βεατρίκης, μετά την ημέρα του γάμου της.

"Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη" έγραψε η πριγκίπισσα Ευγενία, κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με το όνομα της αδερφής της και παρουσιάζοντας μια σειρά από εκπληκτικά στιγμιότυπα από τον γάμο. "Τι απόλυτη χαρά και προνόμιο να σε παρακολουθώ, όμορφη αδερφή μου, να περπατάς προς τον αγαπητό Edo. Είμαι τόσο περήφανη για σένα και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα σε στηρίξω στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής σου. Θα διασκεδάσουμε τόσο πολύ μαζί. Ευτυχισμένη ημέρα γάμου και στους δύο".

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύτηκε τον Edoardo Mapelli Mozzi σε μια μικρή, οικογενειακή τελετή στο βασιλικό παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο Royal Lodge του Windsor την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με δήλωση που εκδόθηκε από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, στην τελετή παρευρέθηκαν η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Φίλιππος και η "στενή οικογένεια". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ