X

Η Katy Perry δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Το απολαυστικό βίντεο που ανέβασε ο Orlando Bloom στο προφίλ του στο Instagram.

Παρόλο που πρόκειται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, Orlando Bloom, η Katy Perry φαίνεται πως έχει πολλή ενέργεια. Για την ακρίβεια, έχει τόση ενέργεια, ώστε να ανεβάσει στο Instagram τη δική της εκδοχή της viral χορογραφίας για το τραγούδι "Push The Feeling On" δείχνοντας παράλληλα τη φουσκωμένη της κοιλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο clip, η Perry φαίνεται να βγαίνει έξω από το αυτοκίνητο και να χορεύει πλάι σε αυτό ενώ κινείται. Την περισσότερη ώρα, η φουσκωμένη της κοιλιά είναι το επίκεντρο της προσοχής. 

Η Perry πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για το χωρισμό της από τον Βloom το 2017. "Πρόκειται για ένα ατομικό ταξίδι, που κάνει όλο το πράγμα καλύτερο. Έπρεπε και οι δύο να αποφασίσουμε να πάμε σε αυτό το ταξίδι ξεχωριστά γιατί δεν είναι το δικό μου μισό και το δικό σου μισό που κάνει ένα ολόκληρο", είπε στο People. "Ναι, έχουμε προβλήματα. Όλοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε μία σχέση... Αν είναι πραγματική σχέση, οι δυσκολίες αυτές θα σε κάνουν καλύτερο", συνέχισε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ