X

Dree Hemingway | Η δισέγγονη του Ernest Hemingway έγινε fashion και beauty icon ακολουθώντας πιθανότατα ένα quote του

Η ηθοποιός και μοντέλο που ξύρισε τα πλούσια ξανθά μαλλιά της για να κάνει μια "ηχηρή" προσωπική "δήλωση".

Όταν στις φλέβες σου κυλάει αίμα Hemingway, τότε έχεις έναν παραπάνω λόγο να μελετήσεις καθετί που κρύβεται πίσω από κάθε λέξη του νομπελίστα συγγραφέα. Για παράδειγμα, το "Δεν μπορείς να ξεφύγεις από τον εαυτό σου μετακινούμενος από το ένα μέρος στο άλλο", φαίνεται να είναι στάση ζωής για τη δισέγγονή του, Dree Hemingway, η οποία ξέρει ποια είναι, παραμένει στο "εδώ της" και προκειμένου να έρθει ακόμα περισσότερο κοντά με τον εαυτό της, ξυρίζει τα πλούσια ξανθά μαλλιά της ώστε να προσεγγίσει περισσότερο τη θηλυκότητά της.

Γνωστή για το ριζοσπαστικό beauty και fashion στιλ της, την ανεπιτήδευτη θηλυκότητα, το ελεύθερο πνεύμα και την ανεξαρτησία της, ο λογαριασμός της στο Instagram είναι πάντα μία καλή ιδέα για να αντλήσει έμπνευση κάθε γυναίκα.

Το 2009, η Dree Hemingway έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο catwalk show του οίκου Givenchy στο Παρίσι. Την ίδια χρονιά ακολούθησαν αυτά των Calvin Klein και Τοpshop σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο αντίστοιχα. Έχει περπατήσει σε πασαρέλες των Κarl Lagerfeld, Chanel, Shiatzy Chen, Giles κ.α, ενώ σημαντικές είναι και οι καμπάνιες με τα αρώματα των Οίκων Chloé και Paco Rabanne. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έγινε στην ταινία "Starlet" του Sean Baker το 2012 και από τότε ακολούθησαν κυρίως ανεξάρτητες παραγωγές.

Γεννημένη στις 4 Δεκεμβρίου του 1987, η πρώην μπαλαρίνα, μοντέλο και ηθοποιός, είναι κόρη της ηθοποιού Mariel Hemingway-εγγονής του Ernest Hemingway. Πατέρας της ήταν ο σκηνοθέτης Stephen Crisman, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο έπειτα από "μάχη" με τον καρκίνο. Θεία της 32χρονης, το top model των 70s, Margaux Hemingway, η οποία αυτοκτόνησε το 1996 στα 42 της μόλις χρόνια.

Το οικογενειακό ιστορικό της Dree- που είναι γνωστό πως περιλαμβάνει αλκοόλ, καταχρήσεις, αυτοχειρίες, κακοποιήσεις, αποτελεί ένα "βαρύ" παρελθόν για την ίδια. Οι επιλογές της όμως δείχνουν πως "Δεν θέλει να ξεφύγει από τον εαυτό της". Αντίθετα, θέλει να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτόν. Ή πολύ απλά "We Are All Broken. That's How the Light Gets In".

Ακολουθούν κάποιες "ηχηρές" fashion & beauty "δηλώσεις" του It-girl: