X

Το Παλάτι δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες της Βασίλισσας Ελισάβετ και του Πρίγκιπα Καρόλου

Οι φωτογραφίες από το Σαββατοκύριακο της βασιλικής οικογένειας στο Windsor με αφορμή το Πάσχα.

Τo Παλάτι του Buckingham γιόρτασε το Πάσχα φέτος με δύο νέες επίσημες φωτογραφίες της Βασίλισσας Ελισάβετ Β 'και του Πρίγκιπα Καρόλου. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Frogmore House στο Windsor, όπου η μονάρχης και ο γιος της απολάμβαναν μια ανοιξιάτικη βόλτα μαζί την Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο επίσημος Twitter λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία, που τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Chris Jackson, η οποία δείχνει τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Κάρολο να χαμογελούν κατά τη διάρκεια της ήρεμης βόλτας τους στο Windsor. Μια παλιά, πέτρινη γέφυρα και μια μικρή λίμνη φαίνονται από πίσω τους στη φωτογραφία.

Στο λογαριασμό του Clarence House στο Twitter ανέβηκε η δεύτερη φωτογραφία που τραβήχτηκε επίσης από τον Jackson και είναι παρόμοια με την πρώτη με τη διαφορά ότι οι royals ποζάρουν σε ένα διαφορετικό τμήμα του κήπου. 

Σύμφωνα με το The Telegraph, ο Πρίγκιπας Κάρολος το ίδιο Σαββατοκύριακο κατέγραψε μια απαγγελία ενός ποιήματος που θα παίξει κατά τη διάρκεια μιας virtual λειτουργίας την Κυριακή του Πάσχα στο Stonyhurst College στο Lancashire

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ