X

Πρίγκιπας William - Πρίγκιπας Harry | Ο άγνωστος καβγάς τους στην κηδεία του Φιλίππου

Νέες αποκαλύψεις για τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στα αδέλφια στην κηδεία του παππού τους.

Η συνάντηση του Πρίγκιπα William και του Πρίγκιπα Harry στην κηδεία του παππού τους Πρίγκιπα Φιλίππου τον Απρίλιο κάθε άλλο παρά τέλος έβαλε στη μεταξύ τους κόντρα. Όπως αναφέρει σε άρθρο του στη Daily Mail, o Robert Lacey -- συγγραφέας του βιβλίου Battle of Brothers και σύμβουλος της σειράς του Netflix The Crown- "τα δυο αδέλφια άρχισαν να καβγαδίζουν ξανά μόλις απομακρύνθηκαν από τη δημόσια θέα". 

Διαβάστε Επίσης

Μπορεί μετά την ολοκλήρωση της τελετής της κηδείας, ο William και ο Harry να έπιασαν κουβέντα έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, με τις κάμερες να καταγράφουν το γεγονός, ωστόσο "αμέσως μόλις μπήκαν στο Κάστρο και μακριά από πλέον από τις κάμερες ξέσπασε και πάλι καβγάς ανάμεσά τους"

Φίλος της οικογένειας αποκάλυψε στο Lacey ότι "τα δυο αδέλφια ήταν πολύ θυμωμένα μεταξύ τους. Η οργή και ο θυμός του ενός για τον άλλο έχουν γίνει πολύ βαθιά. Έχουν ανταλλάξει πολύ σκληρά και πικρά πράγματα".

Στο ίδιο άρθρο, ο συγγραφέας αποκαλύπτει ότι δεν υπήρξε συνάντηση του William και του Harry με τον πατέρα τους, Πρίγκιπα Κάρολο. "Δεν υπήρξε συμφιλίωση, ούτε κάθισαν να συζητήσουν μετά την κηδεία του παππού τους στις 17 Απριλίου", έγραψε καταλήγοντας στην πικρή διαπίστωση: "Η διαμάχη ανάμεσα στους δυο διχασμένους γιους της Diana δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα"

Διαβάστε Επίσης