X

Gigi Hadid | Πώς άλλαξε τη ζωή ενός έγχρωμου μοντέλου με ένα viral post

"Η ζωή μου άλλαξε μέσα σε μια νύχτα" δήλωσε η Nanga Awasum.

Η Gigi Hadid κατάφερε με ένα μόνο post της στο Instagram να αλλάξει τη ζωή ενός έγχρωμου μοντέλου.

Η διάσημη 26χρονη ανέβασε μια φωτογραφία της Nanga Awasum στο προφίλ της γράφοντας "Αναγνώριση στην νεοϋορκέζικη έμπνευσή μου για σήμερα: Αυτή η βασίλισσα".

Η φωτογραφία δείχνει το μοντέλο να περπατά στο δρόμο με υπέροχο street style ενώ όπως έγραψε και η Hadid στην ανάρτηση "ήταν πολύ ντροπαλή για να βγάλει μια φωτογραφία από μπροστά, αλλά ήταν κορυφαία".

Η ανάρτηση της Hadid έγινε viral και όπως δήλωσε η 23χρονη Awasum σε συνέντευξή της στο E!, ανακάλυψε ότι η φωτογραφία της είχε ανέβει στο Instagram του διάσημου μοντέλου όταν δύο κορίτσια την αναγνώρισαν σε ένα κατάστημα.

Η Awasum αργότερα ανέβασε και μια φωτογραφία της στο Twitter που την δείχνει και στο πρόσωπο γράφοντας "Με αυτόν τον τρόπο η Gigi Hadid θα είχε αλλάξει όλη μου τη ζωή εάν κοιτούσα στην σωστή κατεύθυνση". Η Hadid τότε της απάντησε "κοιτούσες στην σωστή κατεύθυνση ακριβώς εκεί που πήγαινες. Ηλιαχτίδα".

Την επόμενη μέρα το 23χρονο μοντέλο αποκάλυψε στη συνέντευξή της ότι από τότε που η Hadid ανέβασε τη φωτογραφία της έκλεισε περισσότερες δουλειές από ποτέ ενώ ξεκίνησε να συζητάει με πρακτορεία μοντέλων που θέλουν να την εκπροσωπήσουν.

"Μου έχουν πει ότι είμαι άσχημη. Με έχουν απορρίψει από τόσα πρακτορεία. Με έχουν απορρίψει από τόσες δουλειές και απλά το να έχω κάποια σαν αυτή να με κοιτάζει και να μου λέει ότι είμαι όμορφη και κορυφαία, άλλαξε την πορεία του μήνα μου", δήλωσε το νεαρό μοντέλο.

Όπως τόνισε "μετά από αυτό τα πάντα μπορούν να συμβούν. Έχω πίστη ότι η ζωή μου θα μπορούσε να λειτουργήσει και η καριέρα μου θα μπορούσε να πάει κάπου. Αυτό με έκανε τόσο ευτυχισμένη".

Διαβάστε Επίσης