X

India Hicks | Η βαφτιστήρα του πρίγκιπα Καρόλου παντρεύτηκε χωρίς να τον καλέσει

Η ενδιαφέρουσα ιστορία που συνδέει την οικογένεια της Hicks με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Η συγγραφέας και βαφτιστήρα του πρίγκιπα Καρόλου, India Hicks, παντρεύτηκε τον επί 26 χρόνια σύντροφό της, David Flint Wood με τον οποίο έχει αποκτήσει 5 παιδιά, γιορτάζοντας το ευτυχές γεγονός μεταξύ φίλων και συγγενών. 

Διαβάστε Επίσης

Και ενώ η λίστα με τους A-list celebrities που παραβρέθηκαν περιελάμβανε από την Brooke Shields μέχρι τη Sophie Dahl, ο πρίγκιπας Κάρολος δεν έλαβε κάποια πρόσκληση εξαιτίας της μείωσης των καλεσμένων που έπρεπε να κάνουν λόγω κορονοϊού. Όπως είχε δηλώσει, αν και ο πρίγκιπας Κάρολος είναι νονός της, ανάμεσα στους καλεσμένους και στην άμεση οικογένεια, επιλέχθηκαν μόνο οι νονοί των παιδιών της. 

Η νύφη φόρεσε ένα εντυπωσιακό νυφικό φόρεμα με μακριά μανίκια από τη σχεδιάστρια Emilia Wickstead, ενώ η τελετή έλαβε χώρα στον ναό που είχε μεγάλη συναισθηματική αξία για την ίδια, αφού εκεί είχε βαφτιστεί και είχε ταφεί ο πατέρας της, David. 

Η σχέση της Hicks με τη βασιλική οικογένεια

Πέρα από την πνευματική σχέση που ενώνει την Hicks με τον πρίγκιπα Κάρολο, η οικογένειά της συνδέεται με δεσμούς αίματος με τα βασιλικά μέλη της Αγγλίας. Ειδικότερα, η India Hicks είναι εγγονή του Λόρδου Mountbatten, του αγαπημένου θείου του πρίγκιπα Φιλίππου, που αποτελούσε μία πατρική φιγούρα για τον ίδιο και τον γιο του, πρίγκιπα Κάρολο.

Επιπλέον, η κόρη του Mountbatten, Pamela Hicks, που είναι η μητέρα της νύφης, ήταν παράνυμφη στον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου όπως και η India Hicks είχε υπάρξει παράνυμφος στον γάμο του πρίγκιπα Καρόλου με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Μάλιστα, λίγο καιρό πριν μητέρα και κόρη είχαν συγκρίνει τα φορέματα που είχαν φορέσει στους βασιλικούς γάμους. 

Η φωτογραφία της Pamela Hicks στον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ:

Διαβάστε Επίσης