Αρκετά γεμάτη είναι η καθημερινότητα της Τατιάνα Μπλάτνικ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Λίγο μετά την επιστροφή της από το Καστελόριζο, όπου μαζί με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) Σύμπλευση έδρασαν υπέρ της κοινότητας του ακριτικού νησιού, η ιδρύτρια του Breathe Hellas καταφτάνει στον επόμενο μακρινό της προορισμό.
Τις επόμενες ημέρες, η φιλότεχνη socialite θα βρίσκεται στη Μελβούρνη, με την ίδια να γνωστοποιεί αυτό το ταξίδι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες από το αεροπλάνο – στην πρώτη ποζάρει χαμογελαστή στον φακό, ενώ στο δεύτερο κλικ μάς αποκαλύπτει μερικά από τα πράγματα που έχει μαζί της στη business class -, η Τατιάνα Μπλάτνικ γνωστοποίησε ότι ο σκοπός του ταξιδιού της συνδέεται με το garden party, το ετήσιο fundraising event που διοργανώνει το The Hellenic Museum στην πόλη της Αυστραλίας.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, η επιχειρηματίας θα παραχωρήσει και μία συνέντευξη σε δημοφιλές podcast στην άλλη πλευρά της υδρογείου. "Η κυρία Μπλάτνικ θα μιλήσει για τη ζωή της πριν και μετά το γάμο της με τον Νικόλαο στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της μη κερδοσκοπικής πρωτοβουλίας της για την ψυχική υγεία, Breathe Hellas. Το φετινό garden party υποστηρίζει τη νέα Παιδική Γκαλερί του μουσείου, η οποία έχει ως στόχο "να εμπνεύσει την περιέργεια και την πίστη της επόμενης γενιάς", δήλωσε η Helen Mantzis, διευθύντρια του Μουσείου σε μεγάλο ειδησεογραφικό μέσο της Αυστραλίας.
"Αθήνα, Ντόχα, Μελβούρνη. Στην πτήση, με τσάι και δεκάδες σημειώσεις που πρέπει να προετοιμάσω για το event στο Hellenic Museum, στηρίζοντας τη νέα Παιδική Γκαλερί του. Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που μπορώ να ενώνω ανθρώπους, τοποθεσίες και πολιτισμούς", έγραψε στο κείμενο που συνόδευσε τις φωτογραφίες της.