X

Ράνια της Ιορδανίας | Μείγμα ιαπωνικού στυλ και γαλλικής κομψότητας, η νέα γιορτινή της εμφάνιση

Η βασίλισσα Ράνια παρευρέθηκε στο φιλανθρωπικό σωματείο Mar Mansour στο Αμμάν για να γιορτάσει τις γιορτές, συνδυάζοντας ανατολίτικα κομμάτια με ρούχα από γαλλικές μάρκες στην εμφάνισή της.

Απομένουν 21 ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά πριν ξεκινήσουν για τις χειμερινές τους διακοπές, οι βασιλικές οικογένειες γιορτάζουν αυτήν την εορταστική περίοδο σε επαφή με τον κόσμο. Στις 3 Νοεμβρίου, η Ράνια της Ιορδανίας, ταξίδεψε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Mar Mansour στο Αμμάν για να συμμετάσχει σε χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες!

Όσο για την εμφάνιση που επέλεξε; Η βασίλισσα πόνταρε σε έναν τολμηρό συνδυασμό τάσεων, μια συγχώνευση ιαπωνικού στυλ και γαλλικής κομψότητας.

To mix'n'match σύνολο της βασίλισσας Ράνιας

Το κεντρικό κομμάτι της εμφάνισης ήταν ένα φόρεμα από μπλε σκούρο ύφασμα με ριγέ τύπωμα, από τη Sacai. Το shirt dress, είναι μια αποκλειστική δημιουργία της καλλιτεχνικής διευθύντριας της μάρκας, Chitose Abe, γνωστής στον κλάδο για την προηγούμενη δουλειά της στην Comme des Garçons.

Το συνδύασε με ένα μάλλινο πουλόβερ σε σοκολατί καφέ χρώμα, διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski, από τον οίκο μόδας Paco Rabanne, και ασορτί δερμάτινα μποτάκια Jacquemus, σχεδιασμένα με τετράγωνη μύτη, τελείωμα με εφέ ξύλου και κλείσιμο με φερμουάρ.