Γάλλοι εισαγγελείς προχωρούν τις έρευνες σχετικά με τις κατηγορίες που θέλουν τον πεθερό της Pippa Middleton, επιχειρηματία David Matthews μα έχει παγιδεύσει και βιάσει 15χρονο κορίτσι στο παρελθόν. Οι γαλλικές αρχές αναζητούν μια Βρετανίδα μάρτυρα να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας ενώ πηγές από το γραφείο του εισαγγελέα στο Παρίσι αναφέρουν ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη και έχει ξεκινήσει η διαδικασία συνεργασίας με τις βρετανικές αρχές.
Όπως λέγεται ο πρώην οδηγός αγώνων και πεθερός της Pippa Middleton κακοποίησε σεξουαλικά ένα 15 χρονο κορίτσι στο St. Barts της Καραϊβικής το 1998. Και παρόλο που συμπληρώνονται 8 χρόνια από τη σύλληψη του επιχειρηματία στο αεροδρόμιο Orly του Παρισιού, κανένας δεν γνωρίζει ακριβώς γιατί η έρευνα έχει καθυστερήσει τόσο πολύ.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο διορίστηκε στην υπόθεση νέα ανακριτής που υπόσχεται να ολοκληρωθεί η υπόθεση μέσα στην χρονιά.
Αν και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας έχει καταθέσει αρκετές φορές στο παρελθόν και έχει συνεργαστεί με τις αρχές, ωστόσο δηλώνει αθώος. Άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον δηλώνει πως οι κατηγορίες είναι ψευδείς και σκοπό έχουν να προκαλέσουν μόνο ένα νέο σκάνδαλο που θα βλέψει τον επιχειρηματία και τη φήμη του.
Άνθρωποι της οικογένειας αναφέρουν ότι ο Matthews παγιδεύτηκε για να διασύρουν το όνομά του λίγους μήνες μετά τον γάμο του γιου του James με την Pippa Middleton. Ωστόσο η άλλη πλευρά δηλώνει πως δεν υπάρχει σκοπός αποζημίωσης ούτε οι κατηγορίες είναι προϊόν φαντασίας. Ο πατέρας του κοριτσιού που πια είναι 40 ετών δηλώνει πως είναι στο πλευρό της καθώς ζητά δικαίωση.
Ο David Matthews, γιος ανθρακωρύχου από τη Νέα Υόρκη, είναι αυτοδημιούργητος, απολαμβάνει τον τίτλο Laird Of Glen Affric και διαθέτει σπίτια στην Γαλλία, το Λονδίνο και το St Barts.