X

"Μαμά, μας λείπεις" | Οι συγκινητικές αφιερώσεις των παιδιών της Charlene του Μονακό

Τα 6χρονα παιδιά συμμετείχαν στους εορτασμούς της εθνικής γιορτής του Πριγκιπάτου, κρατώντας ζωγραφιές για τη μητέρα τους.

Σήμερα, 19 Νοεμβρίου είναι η Εθνική Γιορτή του Μονακό και όπως κάθε χρόνο, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος βγήκε στο μπαλκόνι του Παλατιού για να στείλει χαιρετισμό στο λαό. Φέτος όμως, στο πλευρό του δεν ήταν η σύζυγός του Charlene, η οποία μετά από μακρόχρονη απουσία στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Ν. Αφρική, βρίσκεται σε "μυστική” τοποθεσία όπου, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Αλβέρτου, αναρρώνει από τα προβλήματα υγείας της. Αντίθετα, από τη Charlene, μαζί με τον μπαμπά τους ήταν τα δύο 6χρονα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού, τα οποία μάλιστα κρατούσαν χαρτιά με ζωγραφιές που είχαν φτιάξει για τη μαμά τους.

Στη ζωγραφιά της Gabriella αναγραφόταν η φράση "Μας λείπεις, μαμά” και υπήρχαν δύο μεγάλες κόκκινες καρδιές, ενώ ο Jacques είχε γράψει στη δική του "Σε αγαπάμε, μαμά”.

Πριν εμφανίσουν δημοσίως τις ζωγραφιές τους, τα δύο παιδιά παρακολουθούσαν από το μπαλκόνι μαζί με τον πατέρα τους την παρέλαση που γινόταν στην Place du Palais και στη συνέχεια, μπήκαν μέσα, πήραν τα χαρτιά που είχαν ετοιμάσει και ξαναβγήκαν.

Όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αλβέρτο, η Charlene δεν βρίσκεται στο Μονακό, αλλά κάπου κοντά όπου λαμβάνει θεραπεία και ξεκουράζεται. Αρνήθηκε όμως να αποκαλύψει πού ακριβώς βρίσκεται, για λόγους "ιδιωτικότητας”. Επίσης, διευκρίνισε κάποια πράγματα για το πρόβλημα της υγείας της, αλλά και για τις φήμες ότι το αληθινό πρόβλημα έχει να κάνει με το γάμο τους, λέγοντας: "Επειδή ξέρω ότι υπάρχουν φήμες εκεί έξω, επιτρέψτε μου να πω ότι δεν πρόκειται για COVID ούτε για καρκίνο. Δεν είναι θέμα προσωπικής σχέσης. Και αν θέλετε να συζήσουμε μια άλλη εικασία, δεν σχετίζεται καθόλου με πλαστικές ή άλλες αισθητικές επεμβάσεις".

Διαβάστε Επίσης