X

Jeffrey Epstein | Η φωτογραφία του στο σπίτι της βασίλισσας Ελισάβετ που αποδεικνύει τη στενή σχέση του με τον πρίγκιπα Andrew

Η φωτογραφία του Epstein και της Ghislaine Maxwell παρουσιάστηκε στο δικαστήριο.

Μια φωτογραφία του Jeffrey Epstein και της Ghislaine Maxwell από το 1999 στο σπίτι της βασίλισσας Ελισάβετ στο Balmoral της Σκωτίας παρουσιάστηκε στη δίκη της βρετανίδας socialite.

Το στιγμιότυπο που δείχνει τον Epstein και την Maxwell να ποζάρουν μαζί στη βεράντα της καλύβας όπου πολλές φορές η βρετανίδα μονάρχης έχει φωτογραφηθεί να χαλαρώνει στις διακοπές της, αποδεικνύει τη στενή σχέση του πρίγκιπα Andrew με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Αμερικάνο.

Ο πρίγκιπας Andrew είχε ανακοινώσει ότι θα απομακρυνθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα μετά τη συνέντευξή του για την ανάμειξη του στην υπόθεση Epstein τον Νοέμβριο του 2019, δύο μήνες δηλαδή μετά τον θάνατο του Epstein στη φυλακή. Τον Ιούνιο του 2020, η 59χρονη Maxwell κατηγορήθηκε για έξι εγκλήματα, ανάμεσα στα οποία ότι δελέαζε ανήλικα κορίτσια να κάνουν παράνομες σεξουαλικές δραστηριότητες.

Η 37χρονη Sarah Ransome είχε μιλήσει για τις άγριες στιγμές που είχε βιώσει στα χέρια του Epstein και της Maxwell όταν είχε μετακομίσει από τη Σκωτία στη Νέα Υόρκη. "Ήμουν αφελής, ήμουν ευαίσθητη, ήμουν σπασμένη. Ήμουν κυριολεκτικά το τέλειο θύμα για αυτούς. Ήταν η Ghislaine που ήταν ο πραγματικός εκτελεστής. Εκείνη που μας ετοίμαζε. Ήλεγχε τα πάντα”, είχε πει.

Ενώ η δίκη της Maxwell βρίσκεται σε εξέλιξη, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο και ο πρίγκιπας Andrew μετά τη μήνυση που έγινε εναντίον του από την Virginia Giuffre για σεξουαλική επίθεση ενώ ήταν ανήλικη.

Διαβάστε Επίσης