X

Meghan Markle | Οι "στημένες" χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες μετά τις αρνητικές κριτικές για την εμφάνισή της στην Ellen DeGeneres

Οι χρήστες του Twiiter την κατηγορούν ότι έστησε παπαρατσικές φωτογραφίες.

H Meghan Markle είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Ellen DeGeneres όπου εκτός από τη συνέντευξη που έδωσε στο πλατό παρουσίασε και ένα βίντεο με φάρσες που είχε γυρίσει με τη δημοφιλή παρουσιάστρια. Η δούκισσα του Sussex είχε σκοπό να δείξει την αστεία πλευρά του εαυτού της, όμως δεν είχε την ανταπόκριση που περίμενε από τον κόσμο.

Αμέσως μετά την προβολή της εκπομπής, τα media αλλά και τα σχόλια στα social media έκαναν λόγο για μια άτυχη επιλογή της Meghan ενώ πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι εξαιτίας της αρνητικής κριτικής η δούκισσα κλείστηκε σπίτι της περιμένοντας να περάσει η "μπόρα”.

Λίγες μέρες μετά κυκλοφόρησαν στο Twitter παπαρατσικές φωτογραφίες της Meghan που την δείχνουν να έχει πάει για χριστουγεννιάτικα ψώνια στη γειτονιά της στο Montecito με πολλούς χρήστες να ξεκινούν μια νέα επίθεση εναντίον της και κάνοντας λόγο για "στημένες” φωτογραφίες.

Στις δύο φωτογραφίες φαίνεται η Markle να βγαίνει από ένα κατάστημα φορώντας προστατευτική μάσκα και ένα μονοχρωματικό look με ένα καφέ παλτό, καφέ φόρεμα και ασορτί μπότες με σκούφο.

"H Meghan θορυβήθηκε με το άρθρο που ανέφερε ότι μένει στο σπίτι μετά τις αρντητικές κριτικές για την εμφάνισή της στην Ellen που έστησε μια παπαρατσική φωτογράφιση την ώρα που ψώνιζε ενώ προσπαθούσε να δείχνει πολυάσχολη κρατώντας δύο τηλέφωνα που ήταν κλειστά”, έγραψε ένας χρήστης στο Twitter ενώ κάποιος άλλος συμφώνησε σχολιάζοντας "κάλεσε τους παπαράτσι. Η Santa Barbara είναι μια μικρή γειτονιά, οι παπαράτσι δεν κάθονται εκεί για να περιμένουν πότε θα βγει”.

Διαβάστε Επίσης