X

Melinda French Gates | Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε με τον Bill Gates

H αποκαλυπτική συνέντευξη για τους λόγους που οδήγησαν το διάσημο ζευγάρι στο διαζύγιο.

Η Melinda French Gates έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο CBS Morning μιλώντας για τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιό της με τον Bill Gates.

Η δισεκατομμυριούχος εξήγησε ότι δεν υπήρξε μια συγκεκριμένη αφορμή ή περιστατικό που οδήγησε στην απόφασή τους αλλά στην πραγματικότητα η ίδια δεν μπορούσε να εμπιστευτεί αυτό που είχε με τον επιχειρηματία.

Μιλώντας για την απιστία του Gates με μια εργαζόμενη της Microsoft πριν 20 χρόνια, η Melinda είπε πως "σίγουρα πιστεύω στη συγχώρεση και πίστευα ότι είχαμε δουλέψει σε αυτά τα θέματα”, τονίζοντας πως "δεν ήταν μια στιγμή ή ένα συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη. Απλά ήρθε μια στιγμή που δεν υπήρχαν αρκετά εκεί και συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν υγιές και δεν μπορούσα να εμπιστευθώ αυτό που είχαμε”.

Μετά από 27 χρόνια γάμου, ο Bill και η Melinda Gates είχαν ανακοινώσει ότι χωρίζουν τον περασμένο Μάιο με μια κοινή ανακοίνωση λέγοντας πως "δεν πιστεύουμε πια ότι μπορούμε να εξελιχτούμε μαζί σαν ζευγάρι σε αυτή την επόμενη φάση της ζωής μας”, ενώ η 57χρονη είχε δηλώσει στην αίτηση του διαζυγίου της πως ο γάμος τους ήταν "ανεπανόρθωτα σπασμένος”.

Μιλώντας για τα συναισθήματά της κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του διαζυγίου, που οριστικοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, η Gates είπε ότι έκλαιγε για πολλές μέρες αλλά ένιωθε και θυμό: "Είναι μέρος της διαδικασίας πένθους. Πενθείς μια απώλεια ενός πράγματα που νόμιζες ότι είχες και μάλιστα για μια ζωή” είπε εξηγώντας ότι πλέον νιώθει σαν να περνάει στην επόμενη φάση σε αυτό το ταξίδι θεραπείας: "Νιώθω πως γυρίζω μια σελίδα σε ένα νέο κεφάλαιο. Θέλω να πω είναι 2022 και είμαι ενθουσιασμένη για το τι θα έρθει στη ζωή μου”.

Διαβάστε Επίσης