X

Η Alicia Vikander μιλάει πρώτη φορά για τον γιο της και την οικογενειακή ζωή της με τον Michael Fassbender

Οι ηθοποιοί κράτησαν τον γάμο τους και τη γέννηση του παιδιού τους μυστικό.

Παρά τα απαιτητικά τους προγράμματα χάρη στις θαυμαστές καριέρες που έχουν χτίσει με κόπο στο Hollywood, η Alicia Vikander και ο Michael Fassbender προσπαθούν να βρίσκουν χρόνο για να τον περνούν ως οικογένεια, μιλώντας για πρώτη φορά για την κοινή τους ζωή με το μωρό τους.

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, η Vikander μιλώντας στο τεύχος Μαΐου του Harper's Bazaar UK, αποκάλυψε πως η ίδια και ο σύζυγός της προσπαθούν να ταιριάζουν τα προγράμματά τους ώστε να είναι πάντα μαζί ως οικογένεια. "Στη μικρή μου οικογένεια, με τον σύζυγό μου και το παιδί μου, ταξιδεύουμε μαζί, πάντα. Αυτός είναι κανόνας, Κάνουμε δουλειές, ώστε ένας από τους δυο μας να είναι συνέχεια με το μωρό", δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. 

Η Vikander και ο Fassbender γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το 2014, πρωταγωνιστώντας μαζί στην ταινία "The Light Between Oceans". Αργότερα, ακολούθησε ένας αρραβώνας για τον οποίο δεν μάθαμε τίποτα εγκαίρως και ένας εξίσου μυστικός γάμος τον Οκτώβριο του 2017 στην Ίμπιζα. Περιττό να πούμε πως η γέννηση του παιδιού τους κρατήθηκε επίσης μυστική, μέχρι τη στιγμή που η ηθοποιός φωτογραφήθηκε, κρατώντας στην αγκαλιά της ένα νεογέννητο, μία είδηση που επιβεβαίωσε η ίδια έναν μήνα αργότερα. "Τώρα έχω μία εντελώς νέα κατανόηση της ζωής γενικά. Είναι πολύ όμορφο και προφανώς θα δώσει πολλά σε οποιοδήποτε έργο μου στο μέλλον", είχε πει χαρακτηριστικά τον Σεπτέμβριο σε συνέντευξή της.

Όλα τα χρόνια της σχέσης τους, το ζευγάρι προσπαθεί να διατηρεί low προφίλ στα Μέσα, κάτι για το οποίο έχουν μιλήσει και οι δύο ηθοποιοί. "Δεν έχει να κάνει με τη μυστικοπάθεια. Είναι απλά το να επιλέγεις λίγα πράγματα που κρατάς ιδιωτικά", είχε εξηγήσει λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο τους, η Vikander. Την ίδια λογική ακολουθούσε και ο Fassbender στις συνεντεύξεις του όλο τον καιρό, αποφεύγοντας με τον τρόπο του να απαντήσει σε προσωπικές ερωτήσεις. 

Όπως μαρτυρούν συνεντεύξεις της από το παρελθόν, η ηθοποιός πάντα ήθελε να γίνει μαμά. Όπως είχε δηλώσει το 2017, "είναι το θαύμα του κόσμου μου. Πάντα ήθελα παιδιά. Δεν έχω υπάρξει ποτέ έγκυος, όμως ελπίζω να αποκτήσω μια οικογένεια κάποια μέρα. Και είναι και τα δύο, η προσδοκία και το να ξέρω πως θα πρέπει να είναι η σπουδαιότερη εμπειρία της ζωής μου. Και ξαφνικά από τη μία μέρα στην άλλη, γίνεται πραγματικότητα. Είναι ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή σου".

Όσο για τη σχέση της με τον Fassbender, πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει πως θα της άρεσε να δούλευαν μαζί μία ημέρα, παρόλα αυτά ο καθένας έχει τη δική του πορεία, επιλέγοντας ρόλους σε ταινίες που πιστεύουν πως είναι κατάλληλες για εκείνους. 

Διαβάστε Επίσης