X

Πρίγκιπας Harry | Η συνέντευξη στο BBC για τη συνάντησή του με τη βασίλισσα Ελισάβετ πριν τα Invictus Games

Ο δούκας του Sussex συνάντησε την 96χρονη μονάρχη λίγο πριν το ταξίδι του στην Ολλανδία.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έκαναν το πρώτο τους ταξίδι μαζί μετά την αποχώρησή τους από το Παλάτι προκειμένου να παραβρεθούν στα Invictus Games στην Ολλανδία.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex λίγο πριν την προγραμματισμένη άφιξή τους στην Ολλανδία, αποφάσισαν να επισκεφτούν και το Λονδίνο ώστε να δουν από κοντά τη βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και τον πρίγκιπα Κάρολο.

Διαβάστε Επίσης

Το ζευγάρι που έμεινε στο Frogmore Cottage οδήγησε μέχρι το Windsor Castle υπό άκρα μυστικότητα κι ενώ όλοι οι δημοσιογράφοι κάλυπταν τη λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης στην εκκλησία που είχε πάει ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ.

Όπως είπε ο Harry σε συνέντευξή του στο BBC ήταν υπέροχο που κατάφερε να δει τη γιαγιά του ξανά, ενώ αποκάλυψε και τι συζήτησαν. Ένα από τα θέματα φυσικά ήταν και τα Invictus Games που ο Harry ίδρυσε το 2014. "Είχε πολλά μηνύματα να δώσει την βρετανική ομάδα που έχω ήδη μεταφέρει στους περισσότερους. Ήταν υπέροχα που την είδα. Είμαι σίγουρος ότι θα ήθελε να είναι εδώ αν μπορούσε".

Ο Harry και η Meghan είχαν να επισκεφτούν την Αγγλία από τον Μάρτιο του 2020, όταν εμφανίστηκαν στην τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο Harry είχε επιστρέψει δύο φορές από τότε, μία για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana, στον κήπο του Kensington Palace και μία ακόμα για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου.

Διαβάστε Επίσης