X

Michelle Pfeiffer | Εξηγεί γιατί είναι δημιουργικό να είσαι ηθοποιός άνω των 60 στο Hollywood

Η σταρ είχε σοκαριστεί από το πώς έβλεπαν οι άλλοι την καριέρα της.

Η Michelle Pfeiffer έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε αμερικάνικο περιοδικό για την εμπειρία της ως ηθοποιός στο Hollywood αλλά και πώς κατάφερε να δώσει τον χρόνο που χρειαζόταν στην οικογένειά της και τα παιδιά της.

Η 63χρονη ηθοποιός δήλωσε στο Hollywood Reporter πως όταν είχε κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική για να προσφέρει περισσότερο χρόνο στα παιδιά της πολλοί υπέθεσαμ ότι παίρνει σύνταξη. Ακόμα όπως λέει την σοκάρει αυτό: "Είχα πει, θα κάνω γυρίσματα μόνο το καλοκαίρι και μόνο εδώ κλπ. Και απλά μετά ήταν πολύ προβληματικό να με προσλάβει κάποιος" είπε εξηγώντας πως ήθελε να δώσει την απαραίτητη προσοχή στην κόρη της, Claudia, που σήμερα είναι 29 χρονών και στον γιο της, John, που σήμερα είναι 27 χρονών.

Τότε είχε μετακομίσει με τον σύζυγό της, David E.Kelley, μακριά από το Λος Άντζελες και πέντε χρόνια μετά δεν μπορούσε να πιστέψει το πως ο κόσμος αντιλαμβανόταν την καριέα της: "Είχα ξεκινήσει να ακούω ότι είχα αποσυρθεί από το επάγγελμα κι απλά έλεγα ‘όχι’".

Πλέον, η 63χρονη σταρ νιώθει ότι βρίσκεται σε μια πολύ δημιουργική φάση της καριέρας της: "Οι ρόλοι που σου προσφέρονται αλλάζουν όσο μεγαλώνεις και με πολλούς τρόπους είναι πολύ πιο ενδιαφέροντες" λέει και τονίζει ότι δεν μπορεί να φανταστεί ποσο διαφορετική θα ήταν η καριέρα της αν τα πράγματα στο Hollywood ήταν τόσο εξελιγμένα όσο είναι σήμερα. "Δεν κοιτάζω πίσω" λέει και προσθέτει πως "πλέον είμαι στον κόσμο της Marvel, ποιος θα το είχε φανταστεί;".

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά ‘The First Lady’ δήλωσε πως πλέον νιώθει ότι δεν χρειάζεται να υποδύεται συνέχεια τους ίδιους ρόλους: "Πλέον έχω λιγότερα πράγματα να αποδείξω". H σταρ, εξάλλου, ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο της πλέον στο brand αρωμάτων της, Henry Rose, και όπως εξηγεί σκοπεύει να αφιερώσει όλη τη χρονιά στην εταιρεία: "Μπαίνω με τα χίλια και μετά συνειδητοποιώ σε τι έχω μπλέξει αλλά αρνούμαι να επιτρέψω στον εαυτό μου να βουλιάξει" λέει για την αφοσίωσή της στο brand της.

Διαβάστε Επίσης