X

Η Kate Middleton ψάχνει για νέα βοηθό. Μήπως να το σκεφτείτε;

Η αγγελία που αναρτήθηκε στο Linkedin και έχει ξεπεράσει τις 1000 αιτήσεις.

Πώς θα σας φαινόταν να περνούσατε μεγάλο μέρος της ημέρας σας σε κάποιο από τα Παλάτια της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, αλλά και να ασχολείστε με τις υποθέσεις της Kate Middleton; Ίσως η νέα θέση εργασίας που μόλις δημοσιεύθηκε είναι ιδανική για εσάς.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο job description του Linkedin, η βοηθός γραμματέα της Kate Middleton ψάχνει για βοηθό, δίνοντας μισθό 27,500 λίρες τον χρόνο. Πιο αναλυτικά, ο/η υποψήφιος/α πρέπει να έχει δυνατά οργανωτικά skills και φυσικά να ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται τους υπολογιστές, όπως φυσικά και όλα τα προγράμματα του Office. Παράλληλα, οφείλει να έχει ένα ενδιαφέρον και να γνωρίζει την πορεία του δούκα και της δούκισσας του Cambridge - που πράγματι είναι γραμμένο στα προαπαιτούμενα -, όπως και το να μπορεί να πληκτρολογεί 60 λέξεις το λεπτό. 

Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι τις 12 Μαΐου και μέχρι στιγμής έχουν στείλει βιογραφικό τουλάχιστον 1000 ενδιαφερόμενοι, όπως μαρτυρά η πλατφόρμα. 

Αν λοιπόν θα θέλατε κι εσείς να ζήσετε το "παραμύθι" και να προσπαθήσετε να διεκδικήσετε μία θέση δίπλα στους σύγχρονους royals, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε το βιογραφικό σας στην πλατφόρμα του Linkedin.

Διαβάστε Επίσης