X

Η Charlotte Casiraghi πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο-κλιπ του μουσικού Sebastian Tellier

Το τραγούδι "Mademoiselle" είναι ένας φόρος τιμής στην ιέρεια του στιλ Coco Chanel.

Δεν έχει συνδεθεί άλλη γυναίκα πιο πολύ με τον οίκο Chanel όσο η Charlotte Casiraghi, η οποία ως ambassador συμμετέχει σε κάθε δραστηριότητα που έχει να κάνει με το luxury brand, φοράει τις iconic δημιουργίες στην καθημερινότητά της, ενώ δεν χάνει ποτέ επίδειξη μόδας, αφού συνήθως έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές. Με αυτή τη λογική, η εγγονή της Grace Kelly δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το βίντεο - κλιπ του μουσικoύ Sebastian Tellier για το νέο του τραγούδι "Mademoiselle". 

Διαβάστε Επίσης

Αφιερωμένο στη μία και μοναδική Coco Chanel, ο Tellier, ο οποίος έχει γράψει μουσική για τα σόου του οίκου, όπως συνέβη τον Μάιο του 2021, ζήτησε από τη Casiraghi να εμφανιστεί, ενώ η ίδια ακούγεται να απαγγέλει διάφορες προτάσεις κατά τη διάρκεια του κομματιού.

Στην ουσία, το βίντεο εμπνεύστηκε από τη μουσική που ο Tellier είχε γράψει για την επίδειξη Fall/Winter pre-season collection, βλέποντας την κόρη της Καρολίνας του Ανόβερο να ιππεύει έναν ιπτάμενο καρχαρία, να χαϊδεύει ένα γιγάντιο corgi και να χορεύει μαζί με τον Tellier στη μελωδία του τραγουδιού. 

Η Casiraghi δεν είναι η μόνη από την οικογένεια των Μονεγάσκων που έχει ασχοληθεί με τη μουσική, αφού και η γιαγιά της, πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Rainier, είχε πρωταγωνιστήσει στο μοναδικό μιούζικαλ που έκανε, High Society, με το ντουέτο που είχε εκτελέσει με τον Bing Crosby να βρίσκεται για μήνες στα charts, κερδίζοντας μάλιστα υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού.

Αλλά και η θεία της, Stephanie, είχε κυκλοφορήσει το τραγούδι Ouragan το 1986 που είχε γίνει μεγάλη επιτυχία, ενώ είχε δανείσει τη φωνή της στο τραγούδι του Michael Jackson, "In the Closet" το 1991, με το κοινό να μαθαίνει μετά από χρόνια για το γεγονός.

Δείτε το βίντεο της Charlotte Casiraghi:

Διαβάστε Επίσης