X

Emma Thompson | Οι δηλώσεις της για τις δυσκολίες των ερωτικών σκηνών σε μια ταινία

Η 63χρονη ηθοποιός πιστεύει ότι οι "συντονιστές" είναι απαραίτητο μέρος της παραγωγής.

Η Emma Thompson μίλησε για τις δυσκολίες που έχουν οι ερωτικές σκηνές σε μια ταινία, δηλώνοντας ότι οι "συντονιστές οικειότητας", όπως λέγονται οι άνθρωποι της παραγωγής που εξασφαλίζουν ότι όλα θα πάνε καλά στις ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε δύο ηθοποιούς, είναι απαραίτητοι.

Η 63χρονη ηθοποιός είπε πως οι συντονιστές είναι "απίστευτα σημαντικοί" απαντώντας με τον τρόπο της στην κριτική που είχε κάνει ο ηθοποιός Sean Bean στις παραγωγές που χρησιμοποιούν "συντονιστές".

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας, η Thompson είπε πως "δεν ξέρω εάν μιλούσατε σε κάποιον που βρίσκει ότι τον αποσυντονίζουν αλλά σε άλλες συζητήσεις θα βρείτε ανθρώπους που θα πουν ‘με έκανε να νιώθω καλά, ασφαλής και πως μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά’".

Διαβάστε Επίσης

"Και όχι δεν μπορείς να το αφήσεις να κυλήσει. Υπάρχει μια κάμερα εκεί και συνεργείο, δεν είναι το δωμάτιο του ξενοδοχείου σου. Περιτριγυρίζεσαι από ένα σωρό άντρες που κρατούν πράγματα" είπε η σταρ προσθέτοντας πως "δεν είναι μια άνετη κατάσταση, τελεία. Οπότε δεν ξέρω ποιος ήταν ο ηθοποιός που το είπε αλλά ίσως να είχε ένα "συντονιστή οικειότητας’ κατά λάθος στο σπίτι", είπε αναφερόμενη στις δηλώσεις του Bean.

Ο 63χρονος Bean είχε προηγουμένως πει πως η συνεργασία με κάποιον συντονιστή "μειώνει τον ρυθμό στις ερωτικές σκηνές" και πως "χαλάνε τον αυθορμητισμό". Όπως είπε χαρακτηριστικά "νομίζω ο φυσικός τρόπος που συμπεριφέρονται οι εραστές θα καταστρεφόταν από κάποιον που θα το έκανε να μοιάζει με τεχνική άσκηση".

Διαβάστε Επίσης