X

Kate Middleton - Πρίγκιπας William | Τι δήλωσε πρώην μπάτλερ του Παλατιού για τη μεταξύ τους σχέση

Ο Grant Harrold είχε μία πολύ στενή σχέση με το βασιλικό ζευγάρι, επομένως είχε αρκετές ιστορίες να μοιραστεί.

Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφεί για τη σχέση του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, καθώς από πολύ νωρίς είχε απασχολήσει τα Μέσα. Ο πρώην μπάτλερ, Grant Harrold, ο οποίος ήταν εργαζόμενος στο Παλάτι την περίοδο της αρχής της σχέσης του διάσημου ζευγαριού, μίλησε σε γνωστό περιοδικό.

Στην ερώτηση του πώς ήταν η σχέση τους, ο Harrold απάντησε πως "όπως κάθε άλλου αγοριού και κοριτσιού. Καμία διαφορά με άλλους, είναι τρελό να το λες όταν σκέφτεσαι το ποιοι είναι, όμως δεν υπήρχε τίποτα διαφορετικό. Αυτό που μου άρεσε ήταν πως η Kate, η οποία ήταν σύντροφος και προφανώς όχι μέλος της βασιλικής οικογένειας, θα ήταν μαζί μου και με το υπόλοιπο προσωπικό και ήταν πολύ ευγενική, φιλική και διασκεδαστική, κάνοντας αστεία. Θυμάμαι υπήρχαν ημέρες που είχα ρεπό όταν είχα κάποιες υποχρεώσεις και θα άφηνα κάτι στο Highgrove και ήταν εκεί γύρω, οπότε τους προλάβαινες. "

Μάλιστα, ο πρώην μπάτλερ είχε δηλώσει πως το ζευγάρι ήταν μια πολύ διασκεδαστική παρέα και πως του είχαν ζητήσει να ταξιδέψει μαζί τους στη χώρα. "Όταν το τηλέφωνο χτυπούσε και ήταν ο William, όλοι οι φίλοι μου μου έλεγαν πως ήταν πολύ κουλ, όμως για μένα ήταν νορμάλ. Αυτή ήταν η σχέση που είχα μαζί τους. Νομίζω πως ήταν πολύ ξεχωριστό και όχι ασυνήθιστο, γιατί σε ένα ιδιωτικό σπίτι περιμένεις να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένεια Όσο για τους υπόλοιπους μικρούς της οικογένειας, δεν είναι οι εργοδότες σου, οπότε καταλήγεις να έχεις σχέση μαζί τους. Υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που οι royals πραγματικά γνωρίζουν, έτσι νιώθεις τυχερός που σε εμπιστεύτηκαν με αυτό", είπε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε Επίσης