X

Meghan Markle | Πώς ο πρίγκιπας Harry τη βοήθησε στη χειρότερη περίοδο της ζωής της

Η εξομολόγηση της δούκισσας του Sussex στο νέο επεισόδιο του podcast της.

Η Meghan Markle μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή της και τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry, στο νέο επεισόδιο του podcast της.

H δούκισσα του Sussex έκανε μια συζήτηση με τις ηθοποιούς Constance Wu, Jenny Slate και Deepika Padukone σχετικά με τον χαρακτηρισμό "τρελή” που συχνά αποδίδεται στις γυναίκες.Κατά τη διάρκεια της συζήτησης παραδέχτηκε πως και την ίδια την έχουμε αποκαλέσει "τρελή και υστερική” εξηγώντας πόσο επικίνδυνο είναι αυτό για την ψυχική υγεία κάποιου.

Διαβάστε Επίσης

Όπως είπε είναι σημαντικό για όλους να απευθυνόμαστε στους επαγγελματίες ψυχικής υγείας για να φροντίζουμε τον εαυτό μας. "Στη χειρότερη περίοδο της ζωής μου, το να είσαι συνδεδεμένος με κάποιος είναι σημαντικό, ο σύζυγός μου είχε βρει κάποιον για να του τηλεφωνήσω. Και κάλεσα αυτή τη γυναίκα” είπε προσθέτοντας πως "δεν ήξερε καν πως την καλούσα. Ήταν στο ταμείο του σούπερ μάρκετ εκείνη τη στιγμή. Άκουγα τον μπιπ και της συστήθηκα και μου είπε 'μια στιγμή, συγγνώμη, ποιος είναι;' Και της είπα ότι χρειάζομαι βοήθεια και μπορούσε να καταλάβει την τρομερή κατάσταση στην οποία ήμουν”. Η Meghan εξήγησε πως "πρέπει όλοι να είμαστε ειλικρινείς για το τι χρειαζόμαστε και να μην φοβόμαστε να συμφιλιωθούμε με αυτό, να το ζητάμε”.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Harry είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που είχε αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που είχε δώσει στην Oprah Winfrey: "Ντρεπόμουν να το πω εκείνη την εποχή και που το είχα παραδεχτεί στον Harry. Αλλά ήξερα πως εάν δεν το έλεγα τότε θα το έκανα. Απλά δεν ήθελα να ζω πια”.

Διαβάστε Επίσης