X

Kate Middleton | Ο λόγος για τον οποίο έκανε δημοψήφισμα στο Twitter

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζήτησε από τους fans της την άποψή τους για ένα θέμα που την απασχολεί.

Η Kate Middleton συνηθίζει να μοιράζεται στον επίσημο λογαριασμό της στα social media με τον πρίγκιπα William φωτογραφίες από τις δημόσιες εμφανίσεις της και ανακοινώσεις που αφορούν στις βασιλικές της υποχρεώσεις. Πρόσφατα, όμως, αποφάσισε να κάνει ένα πιο προσωπικό tweet δημιουργώντας ένα δημοψήφισμα για τους fans της.

Στο Twitter poll που έκανε η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζήτησε από τους followers της να ψηφίσουν ποιο τραγούδι θα ήθελαν να συμπεριληφθεί στο τέλος της Χριστουγεννιάτικης συναυλίας στο Westminster Abbey. "Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα ήθελε τη βοήθειά σας να αποφασίσει το τελευταίο τραγούδι για τη φετινή 'Together At Christmas' συναυλία που θα δοθεί στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης λειτουργίας στο Westminster Abbey, που θα προβληθεί στο ITV την παραμονή των Χριστουγέννων. Ποιο είναι το αγαπημένο σας;”, αναφέρει το tweet ενώ τα τραγούδια που μπορεί να ψηφίσει ο κόσμος είναι τα "Hark! The Herald”, "Joy To The World” και το "O Come, All Ye Faithful” που έχει μέχρι στιγμής τις περισσότερες ψήφους.

Η πριγκίπισσα θα είναι οικοδέσποινα της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου, όπως ήταν και πέρυσι όταν είχε εντυπωσιάσει με τις δεξιότητές της στο πιάνο. Η συναυλία φέρνει κοντά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας με εργαζόμενους σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, εθελοντές, στρατιωτικούς και άλλα σημαντικά μέλη της κοινότητας για να "γιορτάσουν μαζί τη χαρά που φέρνει η ανθρώπινη επαφή”, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Buckingham Palace.

Η φετινή συναυλία θα περιλαμβάνει και ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στη βασίλισσα Ελισάβετ αποτυπώνοντας τις αξίες που ενσάρκωνε στα 70 χρόνια της στον βρετανικό θρόνο, όπως η εμπάθεια, η στήριξη των ανθρώπων και η συμπόνοια. "Αυτές οι αρχές μοιράζονται ανάμεσα στους καλεσμένους που κλήθηκαν φέτος από όλη τη Μεγάλη Βρετανία για να αναγνωριστεί η αδιάκοπη προσπάθειά τους να βοηθούν και να φροντίζουν τους γύρω τους”, αναφέρει η ανακοίνωση του Παλατιού. 

Διαβάστε Επίσης