X

Harry & Meghan | Όσα αποκαλύπτει το trailer πριν καν προβληθούν τα πρώτα επεισόδια

Πέντε αποκαλύψεις από το trailer του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle θα παρουσιάσει την καθημερινότητα του ζευγαριού με ένα άνευ προηγουμένου τρόπο για μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μοιράζονται προσωπικές τους ιστορίες και αλήθειες και κάθονται μπροστά στην κάμερα για να αποκαλύψουν όσα γίνονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Παλατιού μετά τον αρραβώνα τους μέχρι και την μετακόμισή τους στην Αμερική.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα δύο trailer για το πολυαναμενόμενο 'Harry & Meghan' αποκαλύπτοντας πριν καν προβληθούν τα επεισόδια όσα θέλουν να παρουσιάσουν ο Harry και η Meghan στη σειρά ντοκιμαντέρ.

Πως αντιμετώπισαν την Meghan

"Όλα άλλαξαν” λέει η Meghan στο trailer για τον τρόπο που ο κόσμος και τα media την αντιμετώπιζε όσο ζούσε στην Αγγλία. Στο trailer φαίνονται αποσπάσματα από τις πρώτες εμφανίσεις της στο πλευρό του Harry με τους ρεπόρτερ να αναφέρουν ότι "είναι μια royal rockstar', ενώ υπονοείται ότι αργότερα η στάση αυτή άλλαξε με την Markle να δέχεται τη σκληρή κριτική του βρετανικού Τύπου.

Η ιεραρχία μέσα στη βασιλική οικογένεια

Ο πρίγκιπας Harry είχε αποκαλέσει την οικογένειά του 'εταιρεία' και στο trailer το υποστηρίζει για ακόμα μια φορά. Η φωτογραφία με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Buckingham και τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex να κάθονται στο πίσω μέρος είναι χαρακτηριστική. "Υπάρχει ιεραρχία στην οικογένεια” λέει ο Harry προσθέτοντας "υπάρχουν διαρροές αλλά υπάρχουν και ψεύτικες ιστορίες”.

Ο πόλεμος εναντίον της Meghan

"Υπάρχει ένας πόλεμος εναντίον της Meghan που εξυπηρετεί τα συμφέροντα άλλων ανθρώπων” ακούγεται κάποιος να λέει στο trailer ενώ φαίνεται ένα στιγμιότυπο με τη Meghan να κλαίει και τον Harry να κρύβει το πρόσωπό του με τα χέρια του. "Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι” ακούγεται να λέει.

Πώς αντιμετωπίζει το Παλάτι τις γυναίκες που μπαίνουν στη βασιλική οικογένεια

Ο πρίγκιπας Harry αφήνει να εννοηθεί στο trailer πως το Παλάτι έχει μια προβληματική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες που παντρεύονται βασικά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Όπως στην περίπτωση της πριγκίπισσας Diana έτσι και με την Meghan Markle, το Παλάτι δεν στήριξε τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν με τον Harry να κάνει λόγο για "πόνο και δεινά” που πέρασαν. "Δεν ήθελε να επαναληφθεί η ιστορία” λέει και εκμηστυρεύεται πως "είχα τρομοκρατηθεί|.

Η ασφάλεια που δεν είχαν ποτέ οι Sussexes

"Συνειδητοποίησα ότι δεν θα σε προστατεύσουν ποτέ” λέει η Meghan στο trailer αναφερόμενη στη βασιλική οικογένεια και το Παλάτι ενώ ένα στιγμιότυπο τους δείχνει να είναι ανήσυχοι μέσα σε ένα αυτοκίνητο. "Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες” λέει η Harry εξηγώντας ότι έπρεπε να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του.

Διαβάστε Επίσης