X

Πρίγκιπας Harry | Η αστεία τηλεοπτική συνάντησή του με τον Tom Hanks

Ο δούκας του Sussex συνάντησε τον ηθοποιό στα παρασκήνια του 'The Late Show'.

O πρίγκιπας Harry εμφανίστηκε στην εκπομπή του Stephen Colbert 'The Late Show' αλλά δεν είχε την royal υποδοχή που περίμενε. Ο δούκας του Sussex μίλησε με τον παρουσιαστή για το νέο του βιβλίο 'Ρεζέρβα' και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, χωρίς να θυμίζει σε τίποτα Ευρωπαίο πρίγκιπα, αλλά περισσότερο κάποιον celebrity.

Αυτό ήταν και το concept του χιουμοριστικού βίντεο που γύρισε μαζί με τον Tom Hanks στα παρασκήνια της τηλεοπτικής εκπομπής. Ο Colbert φαίνεται να τον περιμένει μπροστά σε ένα κόκκινο χαλί με μουσικούς που άρχισαν να παίζουν τη στιγμή που μπήκε μέσα ο Harry. Ο δούκας του Sussex έσπευσε να τους σταματήσει όταν γρήγορα συνειδητοποίησε πως η μεγάλη υποδοχή δεν ήταν για εκείνον αλλά για έναν άλλο "πρίγκιπα” , τον Tom Hanks.

Η συζήτηση που ακολούθησε με τον Harry έγινε σε πολύ πιο σοβαρό κλίμα με τον πρίγκιπα να εξηγεί πόσο τον βοήθησε η διαδικασία συγγραφής του βιβλίου του, να μιλάει για τη στρατιωτική του θητεία στο Αφγανιστάν, τους fans της βασιλικής οικογένειας αλλά και τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana.

Ο Harry αποκάλυψε ότι εάν η Diana ζούσε σήμερα τότε θα είχε ακόμα καλές σχέσεις με τον αδελφό του, William: "Δεν θα είχαμε φτάσει εκεί. Είναι αδύνατον να πούμε πως θα ήταν αυτές οι σχέσεις αλλά δεν υπάρχει περίπτωση η απόσταση ανάμεσα σε μένα και τον αδελφό μου να ήταν η ίδια”, είπε.

Διαβάστε Επίσης