X

Βασιλιάς Κάρολος | Η απρόσμενη γραβάτα που θα λάμβανε την έγκριση του Ross Geller από τη σειρά "Friends"

Ο βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου έκανε μία εμφάνιση που συζητήθηκε ιδιαίτερα στα social media.

Την πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση πραγματοποίησε ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος έκανε μια απρόσμενη στιλιστική επιλογή μέσα στο σαββατοκύριακο. Ο Βρετανός μονάρχης εμφανίστηκε στο Norfolk για να παραστεί στη λειτουργία της Κυριακής και να χαιρετήσει το πλήθος που περίμενε για να τον δει.

Εκ πρώτης όψεως ο βασιλιάς Κάρολος πραγματοποίησε μία συνηθισμένη εμφάνιση φορώντας ένα κοστούμι και το καμηλό παλτό του. Ωστόσο, το αξεσουάρ που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η γραβάτα που επέλεξε, η οποία θα λάμβανε την έγκριση του τηλεοπτικού χαρακτήρα των Friends, Ross Geller, ο οποίος δούλευε ως παλαιοντολόγος. Ο λόγος; Η ροζ γραβάτα του Καρόλου περιελάμβανε μικρά σχέδια μπλε δεινοσαύρων, δείχνοντας πως ο μονάρχης έχει και μία παιχνιδιάρικη πλευρά σε ό,τι αφορά το στιλ του. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο βασιλιάς Κάρολος είχε δηλώσει πως αγνοούσε το γεγονός πως ο κόσμος πίστευε πως ο ίδιος έχει στιλ. 

Αλλά και την ημέρα των Χριστουγέννων στο Norfolk για τη λειτουργία στο παρεκκλήσι της Αγίας Μαγδαληνής ο βασιλιάς Κάρολος είχε επιλέξει μία παρόμοια γραβάτα, στην οποία φαίνεται πως ξεπρόβαλλαν σχέδια από άλογα.

Σίγουρα όμως ο νέος μονάρχης - όπως ήταν και η μητέρα του- είναι κατά του fashion waste, δίνοντας δεύτερη ζωή σε αντικείμενα και ρούχα που αποφεύγει να πετάει. "Είμαι ένας από αυτούς που ανθρώπους που σιχαίνονται να πετάνε το οτιδήποτε. Γι'αυτό προτιμώ να τα διατηρώ, παρά να τα εγκαταλείπω", είχε πει χαρακτηριστικά. Κι αν κάτι δεν μπορεί να το επιδιορθώσει, του δίνει άλλη χρήση για να μην το πετάξει. Μην  ξεχνάμε πως στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ο πρίγκιπας Κάρολος επέλεξε να φορέσει ένα γκρι πρωινό κοστούμι από το brand Anderson & Sheppard, το οποίο βρισκόταν στην ντουλάπα του από το 1984.

Πριν από λίγες ημέρες, ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίστηκε στη Σκωτία, ανταλλάσσοντας το κοστούμι του με μία παραδοσιακή κιλτ, που συνηθίζει να φοράει όταν βρίσκεται εκεί. 

Διαβάστε Επίσης