X

Amelia Spencer | Το ονειρεμένο bachelorette της στο Cape Town λίγο πριν τον γάμο της

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Greg Mallett.

Λίγο πριν τον γάμο της με τον Greg Mallett, η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, Lady Amelia Spencer διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό bachelorette πάρτι για τις φίλες της στο Cape Town.

H 30χρονη κόρη του Earl Spencer ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Μάρτιο με μια μεγάλη VIP λίστα καλεσμένων, αλλά πριν λίγες μέρες έκανε ένα γκλάμουρους πάρτι σε πισίνα στο Cape Town όπου παραβρέθηκε η δίδυμη αδελφή της, Eliza Spencer. Οι δύο αδελφές επέλεξαν μίνι φορέματα για το πάρτι.

Η Lady Amelia εμφανίστηκε με ένα λευκό Reformation φόρεμα που συνδύασε με χρυσά Versace πέδιλα ενώ η Lady Eliza επέλεξε ένα floral φόρεμα που συνδύασε με κόκκινα γυαλιά ηλίου και ασημένια πέδιλα.

"Ονειρεμένο bachelorette. Σας ευχαριστώ για μία από τις πιο ωραίες μέρες της ζωής μου με τα αγαπημένα μου κορίτσια” έγραψε η Amelia στα social media με την αδελφή της Eliza να απαντάει "ή πιο όμορφη και τέλεια μέρα” και την μεγαλύτερη αδελφή τους, Kitty Spencer, που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, να γράφει "οι καλύτερες αναμνήσεις από την πιο ευτυχισμένη μέρα”.

Διαβάστε Επίσης