X

Meghan Markle | Θα καταθέσει στο δικαστήριο μετά τη μήνυση που της έκανε η ετεροθαλής αδελφή της;

Η Samantha Markle της έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τα οικογενειακά δράματα για την Meghan Markle δεν έχουν τελειωμό, αφού μετά τις δυσκολίες που πέρασε στο βρετανικό Παλάτι και τις σχέσεις με τον πατέρα της που χειροτέρεψαν μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, τώρα και η ετεροθαλής αδελφή της τα "βάζει” μαζί της για ακόμα μια φορά.

Η Samantha Markle έκανε μήνυση στη δούκισσα του Sussex για συκοφαντική δυσφήμιση "μέσω ψευδών και κακότροπων δηλώσεων που έκανε σε παγκόσμιο κοινό”, όπως αναφέρει στα έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Samantha αναφέρεται στις αποκαλύψεις που έκανε η Meghan στη συνέντευξή της στην Oprah Winfrey αλλά και στο βιβλίο "Finding Freeedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family”.Όπως αναφέρει η Samantha Markle τα σχόλια της δούκισσας ήταν "ψέματα που ειπώθηκαν για να καταστρέψουν το όνομά της και την γελοιοποίησαν, την ντρόπιασαν και δημιούργησαν μίσος για εκείνη σε παγκόσμιο επίπεδο”.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η Meghan "ξεκίνησε μια καμπάνια για να δυσφημίσει και να καταστρέψει το όνομα της αδελφής της και του πατέρα της καθώς και την αξιοπιστία τους προκειμένου να διατηρήσει το ψευδές προφίλ της "από τα κουρέλια στο Παλάτι” που είχε δημιουργήσει για τη ζωή της στη βασιλική οικογένεια”.

Η Meghan είχε αιτηθεί να μην δώσει κατάθεση στο δικαστήριο, όμως το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση λέγοντας πως "δεν επιδεικνύει τις συνθήκες αυτές που να δικαιολογούν την αίτησή της”, δείχνοντας ότι είναι πολύ πιθανό τόσο η ίδια όσο και ο πρίγκιπας Harry να πρέπει να εμφανιστούν στο δικαστήριο.

Διαβάστε Επίσης