X

Eva Longoria | Ποζάρει με ρετρό μαγιό και Old Hollywood λάμψη

Η διάσημη ηθοποιός είναι έτοιμη για το καλοκαίρι!

Η Eva Longoria μοιράστηκε μια φωτογραφία της από τις διακοπές της στην Ισπανία εντυπωσιάζοντας με την στιλιστική της επιλογή σε μαγιό.

Η διάσημη ηθοποιός πόζαρε στο Instagram φορώντας ένα ρετρό, ριγέ μαγιό που είχε συνδυάσει με ένα κομψό καπέλο εκπέμποντας λάμψη Old Hollywood. Η σταρ μοιράστηκε κι άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μάλαγα ανεβάζοντας τη μαγευτική θέα από το ξενοδοχείο της που χαρακτήρισε ως "μικρή όαση”.

Η 47χρονη σταρ επέλεξε ένα Gigi C μαγιό που κοστίζει 185 δολάρια κι έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας απευθυνόμενη στους 9 εκατομμύρια followers της: "Είναι κάποιος έτοιμος για το καλοκαίρι;”

Η Longoria έκανε ένα διάλειμμα μετά τα γυρίσματα της σειράς 'Land of Women' στην οποία είναι παραγωγός. Πρόσφατα μοιράστηκε στο Instagram της και ένα βίντεο που δείχνει το καστ και τους συντελεστές της σειράς μετά τα τελευταία γυρίσματα: "Πόσο απίστευτους πέντε μήνες πέρασα γυρίζοντας το νέο μου show στη Μάλαγα. Ευχαριστώ το απίστευτο συνεργείο που με έκανε να γελώ κάθε μέρα και που με φρόντισε τόσο πολύ”, είχε γράψει στην ανάρτησή της.


 

Διαβάστε Επίσης