X

Poppy Delevingne- Κωνσταντίνος Αλέξιος Γλίξμπουργκ | Η φωτογραφία που δείχνει την ιστορία που συνδέει τις οικογένειές τους

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τη σχέση τους.

Η Poppy Delevingne και ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν σχέση με τις φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί ήδη να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο 24χρονος Tino, όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του και η οικογένειά του, και η αδελφή της Cara Delevingne κυκλοφορούν στους ίδιους κύκλους και έχουν και οι δύο δεσμούς με τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Υπάρχει, άλλωστε, και μια παλιά φωτογραφία που δείχνει την ιστορία που συνδέει τις οικογένειές τους.

Η γιαγιά της Delevingne, Angela, κάποια στιγμή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος ήταν και πρώτος ξάδελφος του Παύλου, του πατέρα του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ. Δέκα χρόνια πριν ο Φίλιππος παντρευτεί τη βασίλισσα Ελισάβετ είχε κάνει διακοπές στη Βενετία όπου είχε συναντήσει την Angela Delevingne και είχαν φωτογραφηθεί να κάνουν ηλιοθεραπεία. Ενώ δεν υπήρχε καμιά ρομαντική σχέση μεταξύ τους, η φωτογραφία έχει μείνει στην ιστορία ως η επιτομή του glamour lifestyle της εποχής.

Η 17χρονη τότε Angela που ήταν κόρη του πρώτου Viscount Greenwood πόζαρε με απαράμιλλο στιλ ενώ και ο Φίλιππος επιδείκνυε μια casual κομψότητα με το πουκάμισο και το φαρδύ παντελόνι του. Η Poppy Delevingne είχε μοιραστεί τη φωτογραφία στο Instagram της με αφορμή τον θάνατο του δούκα του Εδιμβούργου το 2021 αποκαλύπτοντας ότι η γιαγιά της τής είχε πει ότι μετά την γνωριμία της με τον Φίλιππο έλεγε ότι "θα γίνει πολύ καλός σύζυγος σε κάποια μια μέρα”.

Η 36χρονη Poppy δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο από τον επιχειρηματία James Cook με τον οποίο παντρεύτηκε πριν 8 χρόνια, με φήμες να λένε ότι χώρισαν στις αρχές του 2022. Φαίνεται, όμως, ότι πλέον έχει βρει τον έρωτα στον νεότερό της Tino με τον οποίο φωτογραφήθηκε να κάνει βόλτα στο Λονδίνο, να φιλιούνται σε ένα βιβλιοπωλείο και να περπατούν πιασμένοι από το χέρι στους δρόμους της πόλης.

Διαβάστε Επίσης