X

Diane Kruger | Εξηγεί γιατί άλλαξε γνώμη για τη μητρότητα μετά τα 35

"Θα έκανα παιδί με ή χωρίς άντρα" δήλωσε η ηθοποιός.

Η Diane Kruger αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι άλλαξε γνώμη για τη μητρότητα μετά τα 35 της δηλώνοντας ότι ήταν αποφασισμένη να αποκτήσει παιδί "με ή χωρίς άντρα”.

Η 46χρονη ηθοποιός απέκτησε μια κόρη, την Nova, με τον αρραβωνιαστικό της, Norman Reedus, το 2018 και όπως είπε στο podcast 'Divorced Not Dead' κάποια στιγμή μετά τα 30 άρχισε να αναρωτιέται πόσο αξίζει η ζωή της, ενώ αρχικά δεν είχε σκεφτεί να αποκτήσει παιδί: "Δεν ξέρω, ίσως είναι αυτό που λέει ο κόσμος για τις γυναίκες και το βιολογικό ρολόι, ξαφνικά χτυπάει. Εννοώ, η αλήθεια είναι θα έκανα παιδί με ή χωρίς άντρα”.

Όπως εξήγησε "θυμάμαι να ξεκινάω να νιώθω μετά τα 35 'για ποιον τα κάνω όλα αυτά; Για ποιον τρέχω προσπαθώντας να βγάλω λεφτά και να ζήσω αυτή τη ζωή; Πόσο αξίζει;” Όπως πρόσθεσε, μάλιστα, εκείνη την εποχή "ήμουν σε μια πολύ σοβαρή σχέση. Είχαμε προσπαθήσει να αποκτήσουμε παιδί, αλλά δεν έγινε”.

Η σταρ πρόσθεσε πως "μετά ήμουν single και σκέφτηκα ότι ίσως είναι πιο εύκολο να το κάνω μόνη μου. Δεν χρειάζεται να ζητήσεις την άδεια κάποιου για το σχολείο ή για το που θα ζήσεις”. Η ηθοποιός γνώρισε στη συνέχεια, το 2015, τον Reedus στα γυρίσματα της ταινίας 'Sky' και ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2016 ενώ εκείνη έψαχνε ένα τρόπο να αποκτήσει μόνη της παιδί. Τελικά δύο χρόνια αργότερα απέκτησαν την κόρη τους και το 2021 ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν.

Η Kruger τόνισε πως "η Nova ήρθε όταν δεν το περίμενα και όταν το χρειαζόμουν περισσότερο στη ζωή μου. Ήταν απόλυτα το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου”.

Διαβάστε Επίσης