X

Πριγκίπισσα Iman | Η κόρη της βασίλισσας Ράνια φόρεσε την πρώτη της τιάρα λίγο πριν τον γάμο της

Η 26χρονη πριγκίπισσα της Ιορδανίας παντρεύεται στις 12 Μαρτίου.

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας μοιράστηκε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο Instagram της με αφορμή τον γάμο της κόρης της, πριγκίπισσας Iman, αυτή την Κυριακή.

Η βασίλισσα της Ιορδανίας αποκάλυψε στα social media ότι η 26χρονη κόρη της θα παντρευτεί την Κυριακή 12 Μαρτίου κι ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο με στιγμιότυπα από τη ζωή της κόρης της, από τη στιγμή που γεννήθηκε μέχρι σήμερα.

"Την πρώτη φορά που κράτησα το κοριτσάκι μου, ήξερα ότι η ζωή μου δεν θα ήταν ποτέ πια η ίδια. Σε μια εβδομάδα θα γίνει νυφούλα. Πολύτιμή μου Iman είμαι πολύ χαρούμενη για σένα και τόσο περήφανη για όλα όσα είσαι", έγραψε στη λεζάντα.

Στο βίντεο, η βασίλισσα μοιράστηκε στιγμιότυπα που δείχνουν την Iman στο μαιευτήριο την μέρα που γεννήθηκε, στο πάρτι της με τους γονείς της, να παίζει με τον πατέρα της, βασιλιά Abdullah, και να φωτογραφίζεται με τους γονείς της στο Παλάτι σε μεγαλύτερη ηλικία.

Σε μία από τις φωτογραφίες ποζάρει μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Jameel Alexander Thermiotis, ενώ σε μια άλλη ποζάρει φορώντας την τιάρα της μητέρα της, την Diamond Tiara, που ίσως φορέσει και τη μέρα του γάμου της.

Η Ράνια είχε φορέσει αυτή την υπέροχη τιάρα κατά τη διάρκεια της επίσημης δεξίωσης που είχε γίνει προς τιμήν της στην επίσκεψή της στο Λονδίνο το 2001, ενώ έχει ποζάρει με αυτή και στο επίσημο βασιλικό της πορτρέτο.

Διαβάστε Επίσης