X

Lady Eliza Spencer | Η εμφάνιση με παρόμοιο φόρεμα με της δίδυμης αδελφής της, Amelia, στο πάρτι του γάμου της

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι της αδελφής της.

Η Amelia Spencer, κόρη του Earl Spencer και ανιψιά της πριγκίπισσας Diana, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Greg Mallett, στο Cape Town και ήδη έχουν δημοσιευτεί οι φωτογραφίες από την λαμπερή τελετή και τη δεξίωση του γάμου.

Πρόσφατα, η αδελφή της Amelia, η Lady Eliza Spencer, μοιράστηκε στο Instagram της νέες φωτογραφίες από το πάρτι που είχε κάνει το ζευγάρι πριν την τελετή για να καλωσορίσει τους εκλεκτούς καλεσμένους του στη Νότια Αφρική. Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα από το πάρτι, η Eliza φόρεσε ένα παρόμοιο φόρεμα που είχε επιλέξει και η δίδυμη αδελφή της και νύφη.

Η 30χρονη είχε επιλέξει ένα σατέν φόρεμα σε ασημένια απόχρωση και είχε πιάσει τα μαλλιά της σε αλογοουρά. "Ο πιο ευτυχισμένος εορτασμός πριν από γάμο για την όμορφη αδελφή μου και τον Grizzle. Η καρδιά μου είναι γεμάτη”, έγραψε στο Instagram της αποκαλύπτοντας και το παρατσούκλι που έχει για τον γαμπρό της.

Στις φωτογραφίες φαίνεται και η Amelia που έχει επιλέξει ένα σατέν φόρεμα στην ίδια γραμμή με halter λαιμόκοψη και σε κρεμ απόχρωση. Η νύφη είχε χτενίσει τα μαλλιά της διαφορετικά, έχοντας δημιουργήσει ένα κομψό updo.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο πανεπιστήμιο του Cape Town και όπως δήλωσε σε περιοδικό μετά τον γάμο της "σήμαινε πολλά που παντρευτήκαμε εδώ. Μεγαλώσαμε εδώ μαζί τα τελευταία 14 χρόνια. Όλες οι ευτυχισμένες στιγμές του Greg και οι δικές μου είναι εδώ. Είναι πολύ ξεχωριστό”, αναφερόμενη στο Cape Town όπου έγινε ο γάμος.

Διαβάστε Επίσης