X

Melinda French Gates | Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη εγγονή της

Η πρώην σύζυγος του Bill Gates μοιράστηκε τις πρώτες στιγμές με το μωρό της κόρης της.

Τις πρώτες στιγμές με τη νεογέννητη εγγονή τους είχαν τη χαρά να ζήσουν η Melinda French Gates και ο Bill Gates, ακόμα κι αν οι δυο τους πήραν διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου. Η διάσημη φιλάνθρωπος ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται πως έχει αναλάβει για τα καλά τον νέο ρόλο της γιαγιάς, συγκινημένη που κρατάει την εγγονή της στην αγκαλιά της. 

"Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κρατάς το πρώτο σου εγγόνι. Μοιάζει σαν χθες που κρατούσα τη Jenn σε αυτή την ηλικία. Τώρα έχει το δικό της μωρό και ξεχειλίζω από υπερηφάνεια να βλέπω εκείνη και τον Nayel να αναλαμβάνουν τον καινούριο ρόλο των γονιών", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, που συνόδευσε τη φωτογραφία που κρατούσε τη μικρή στην αγκαλιά της. 

Αλλά και ο πρώην σύζυγός της και ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, μοιράστηκε με τους followers του την πρώτη του φωτογραφία με την εγγονή του, κρατώντας την στην αγκαλιά του και πιάνοντας τρυφερά το μικρό της χεράκι. "Ανυπομονώ να σε δω να ανακαλύπτεις τον κόσμο", έγραψε ο περήφανος παππούς για την πρώτη του εγγονή. 

Το νέο ζευγάρι ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης του πριν από λίγες εβδομάδες, αναρτώντας την πρώτη φωτογραφία του μωρού τους, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν το πρόσωπό του. Λίγες ημέρες αργότερα, η Jennifer Gates ανέβασε μία νέα φωτογραφία του παιδιού της, όπου είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία μικρή γεύση από τα χαρακτηριστικά της.

Η κόρης τους έφτασε για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους, περίπου 1,5 χρόνο μετά τον γάμο τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2021 ύστερα από 4 χρόνια σχέσης, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου των διάσημων γονιών της Gates. 

Διαβάστε Επίσης