X

Η Angelina Jolie στην Ελλάδα | Όσα συνέβησαν και συμβαίνουν τώρα στα γυρίσματα στο Κατάκολο Ηλείας

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση σε Μαρία Κάλλας, η θαλαμηγός Christina O και όλα τα νεότερα για τη διαμονή της Χολιγουντιανής σταρ στη χώρα μας.

Στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου Ηλείας βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής η Angelina Jolie με αφορμή τα γυρίσματα για την ταινία "Maria", στην οποία ενσαρκώνει την εμβληματική Μαρία Κάλλας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Χολιγουντιανή σταρ έφτασε στο Κατάκολο με ιδιωτικό αεροπλάνο και κατευθύνθηκε αμέσως προς το ξενοδοχείο, το οποίο επέλεξε για τη διαμονή του. Το Σάββατο, η Angelina Jolie δεν βγήκε καθόλου από το ξενοδοχείο προκειμένου να προετοιμαστεί για το απαιτητικό γύρισμα της Κυριακής. Μία ημέρα μετά, η σταρ της έβδομης τέχνης αποχώρησε από τον τόπο διαμονής της αρκετά νωρίς προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στην περιοχή όπου η Μαρία Κάλλας ξεδίπλωσε το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr