X

Η δούκισσα του Sussex μιλά για τις ανασφάλειές της

Όσα αποκάλυψε η δούκισσα του Sussex στο workshop ζαχαροπλαστικής που παρευρέθηκε.

Η δούκισσα του Sussex μίλησε για τις ελπίδες, τους φόβους και τις ανασφάλειές της, κατά τη διάρκεια workshop ζαχαροπλαστικής για μειονεκτούσες γυναίκες στο Luminary Bakery στο οποίο παρευρέθηκε.

Η Meghan εξήγησε πως οι άνθρωποι δεν είναι "μηχανικά αντικείμενα που πρέπει να επισκευασθούν", ενώ μίλησε και για το πώς ζούμε σε μια "κουλτούρα άμεσης ικανοποίησης", όπου οι άνθρωποι θέλουν "άμεσες λύσεις". Εκείνη όμως, όπως αποκάλυψε, βλέπει τους ανθρώπους σαν "πληγωμένα πλάσματα που χρειάζονται ίαση"

Η δούκισσα τράβηξε ένα βίντεο με τις γυναίκες στο workshop, το οποίο στη συνέχεια ανάρτησε στο λογαριασμό Sussex Royal στο Instagram, τον οποίο μοιράζεται με το σύζυγό της, πρίγκιπα Harry.

"Οι ζωές μας μπορεί να είναι διαφορετικές, οι εμπειρίες μας, όλες διαφέρουν, αλλά θεωρώ ότι σε τέτοιες στιγμές είναι ολοφάνερο ότι οι ελπίδες, οι φόβοι, οι ανασφάλειες μας... όλα είναι λίγο πολύ τα ίδια", είπε η Meghan σε συνέντευξή της. 

Τα καταστήματα Luminary Bakery βρίσκονται σε διάφορες περιοχές του Λονδίνου και βοηθούν τις γυναίκες να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στον εργασιακό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ