X

Alexandra Grant | Η νεότερη σύντροφος του Keanu Reeves δεν τον "έβγαλε από τη θλίψη", απλά άξιζε να την ερωτευτεί

Η γυναίκα που προκάλεσε το debate over ageism -πολύ απλά- δε θέλει να φαίνεται πιο νέα.

Το μόνο πιο "ηχηρό" από την παρουσία του Keanu Reeves με την σύντροφό του στο κόκκινο χαλί του event της Gucci πριν από λίγες ημέρες ήταν η απουσία κομψότητας που ξεκίνησε από το red carpet και κατάληξε σε νούμερο ένα trend στο Twitter.

Την ώρα που ο 55χρονος ηθοποιός παραμένει αγέραστος "πώς γίνεται να συνάπτει σχέση με μία μεγαλύτερη γυναίκα;" και τελοσπάντων, "Τι της βρήκε"; Η "μεγάλη" αυτή γυναίκα που προκάλεσε το debate over ageism -το οποίο δε θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να αναλυθεί, είναι αρκετά πιο μικρή από εκείνον και λέγεται Alexandra Grant.

Το "αν δεν είσαι 20 ετών αυτομάτως για το σύστημα της showbiz είσαι 70" δεν την απασχολεί -και πώς θα μπορούσε- καθώς ασχολείται με την τέχνη και είναι σε θέση να αναγνωρίζει την πραγματική ομορφιά.

Η Alexandra, είναι σχεδόν δέκα χρόνια μικρότερη από τον σύντροφό της και είναι εικαστικός. Το συνολικό προφίλ της, που περιλαμβάνει υψηλή αισθητική και είναι απαλλαγμένο από βαφές μαλλιών και φίλτρα, ταίριαξε γάντι στη δημόσια και ασυνήθιστη -κατά το Hollywood- περσόνα που έχει ο Reeves.

Η βραβευμένη καλλιτέχνις γνωστή και ως το άτομο που είχε αναλάβει την εικονογράφηση στο "Ode to Happiness" βιβλίο του Reeves το 2011, συνεργάστηκε μαζί του κι άλλες φορές με αποτέλεσμα το 2017 να ιδρύσουν μαζί τον εκδοτικό οίκο "X Books Artists". Οι δυο τους ήταν κοντά για μία δεκαετία μέχρι να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

Πριν εμφανιστούν στο red carpet των LAMCA, είχαν απαθανατιστεί τον Μάιο στο MOCA Benefit 2019 και στο The Geffen Contemporary, ένα μήνα αργότερα στο show Saint Laurent Men's S/S, αλλά και σε με σειρά εικαστικών events.

Είναι μάταιο να ασπαστεί κάποιος την αήθη συμπεριφορά της ανάλυσης γύρω από τις προσωπικές τραγωδίες του Reeves. Ένας άνθρωπος που δεν έχει ανάγκη από εσμό followers -πουθενά στη ζωή του- δε θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται έτσι.

Συνεπώς, είναι και λάθος να ειπωθεί πως εκείνη τον βοήθησε να βγει από την θλίψη. Η Grant είναι μία γυναίκα που αξίζει κάποιος να ερωτευτεί και η μεταξύ τους σχέση έχει μία αισθητική από εκείνες που μπορεί να πάρουν και χρόνια μέχρι να φτάσουν στο επίπεδο που τους αρμόζει.

Ένα από τα σχόλια εκείνα που αξίζει να αναπαραχθούν αναφορικά με την επιλογή του ηθοποιού είναι το: "Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τον αντικομφορμιστή Reeves".

Ένα από τα σχόλια εκείνα που έφεραν αμηχανία και αναπαράχθηκαν με λάθος τρόπο ήταν το "Νόμιζα πως ήταν η Helen Mirren".

Μα γιατί να είναι προσβολή κάτι τέτοιο; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ