X

Η πριγκίπισσα Charlotte αγαπάει τα μιούζικαλ

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της, Kate Middleton.

Από τα τρία παιδιά του πρίγκιπα William και της Catherine, δούκισσας του Cambridge, είναι η πριγκίπισσα Charlotte αυτή που ξεχωρίζει για την αγάπη της προς το θέατρο. Κατά τη διάρκειας του Royal Variety Performance, η Kate είπε στους χορευτές ότι η μικρή της κόρη αγαπάει τα θεατρικά μιούζικαλ και μάλιστα διοργανώνει και αυτοσχέδιες παραστάσεις στο σπίτι.  

Η 14χρονη Nuala Peberby, performer της παράστασης Mary Poppins, η οποία συζήτησε με τη δούκισσα, μίλησε στο περιοδικό Hello!: "Η Kate είπε ότι τα παιδιά της κάνουν παραστάσεις στο σπίτι, ειδικά η Charlotte. Μας είπε πόσο τυχεροί είμαστε που βρισκόμαστε στη σκηνή του West End και μας ρώτησε πώς συνδυάζουμε τις παραστάσεις με το σχολείο".

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge συζήτησαν επίσης με την 6χρονη Aurelia, μέλος της ακροβατικής ομάδας Zurcaroh, στην οποία είπαν ότι ο George και η Charlotte κάνουν επίσης ακροβατικά στο σπίτι. Παρόλο που τα παιδιά ζήτησαν από τους γονείς τους να παρευρεθούν στη βασιλική έξοδο, η Kate απέρριψε ευγενικά το αίτημά τους, λέγοντας: "Όχι σε μέρα σχολείου" σύμφωνα με το Mirror. 

Ίσως η Charlotte να έχει κληρονομήσει την αγάπη της για τα μιούζικαλ από τον μπαμπά της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσε στο cast της Mary Poppins, "Λατρεύω τη Mary Poppins". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ