X

Ο οίκος Chanel κυκλοφορεί το πρώτο podcast που εστιάζει στον πολιτισμό

Το podcast φέρνει κοντά ανθρώπους που συζητούν για το μέλλον της τέχνης.

Ένα podcast αφιερωμένο στον πολιτισμό κυκλοφόρησε ο οίκος Chanel, προσφέροντας έτσι έναν ενδιαφέρον τρόπο διασκέδασης κατά τη διάρκεια του lockdown. Πρωτοπόροι από τον κινηματογράφο, τη μόδα, τις τέχνες, την αρχιτεκτονική, τον χορό και τη μουσική αποκτούν βήμα, προκειμένου να συζητήσουν τις προκλήσεις των τελευταίων 12 μηνών καθώς επίσης και τι σημαίνει αυτό για το μέλλον της τέχνης

Το star cast περιλαμβάνει τους Keira Knightley, Pharrell, Tilda Swinton, τους οποίους πλαισιώνουν η σκηνοθέτις Lulu Wang, η καλλιτέχνις και σχεδιάστρια Es Devlin, ο editorial director Edward Enninful, ο curator Andrew Bolton και οι χορευτές και καλλιτεχνικοί διευθυντές Akram Khan και Tamara Rojo. Κάποιοι είναι παλιοί φίλοι του οίκου, ενώ άλλοι πραγματοποιούν την πρώτη τους "συνάντηση".

Κάθε επεισόδιο, ηχογραφημένο από τον εκάστοτε συμμετέχοντα σε σπίτι ή σε στούντιο, εξερευνά πώς η πανδημία άλλαξε την κουλτούρα και το πώς την αντιλαμβανόμαστε, καθώς γκαλερί, μουσεία και σκηνές ετοιμάζονται να ανοίξουν ξανά τις πόρτες τους σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο. Η Yana Peel, global head of arts and culture της Chanel, λέει ότι το podcast θα αναδείξει ένα αισιόδοξο μέλλον.

ψ

"Όσο οι γκαλερί, οι σκηνές και τα στούντιο παραμένουν στο σκοτάδι, οι καλλιτέχνες δεν σταμάτησαν να δημιουργούν και να φαντάζονται νέους τρόπους για το μέλλον. Το Chanel Connects βλέπει πώς οι game-changers στον πολιτισμό ερευνούν εις βάθος τη φαντασία τους για να μοιραστούν ιδέες. Εκτός από τη συναρπαστική ματιά στα μυαλά των πιο δημιουργικών πρωτοπόρων, είναι μια υπενθύμιση να συνεχίσετε να υποστηρίζετε τις τέχνες, να υπερασπίζεστε αυτό που έρχεται και να γιορτάζετε το έργο που έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει ζωές αλλά και την ευρύτερη κοινωνία".

Το Chanel Connects βρίσκεται μαζί με το 3.55 podcast που κυκλοφόρησε το 2017. Είναι διαθέσιμο στο Spotify, την Apple και το Chanel.com.