X

Δραπετεύοντας από το Παλάτι | Το trailer της ταινίας για την Meghan και τον Harry

Όλα τα γεγονότα που οδήγησαν στην αποκαλυπτική συνέντευξη του δούκα και τη δούκισσας του Sussex στο νέο trailer.

Με τίτλο "Harry and Meghan: Escaping the Palace", η τρίτη ταινία του Lifetime για τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου.

Στο trailer που κυκλοφόρησε βλέπουμε στιγμιότυπα από τις σημαντικές στιγμές που –όπως γράφτηκε στον Τύπο- οδήγησαν τον δούκα και τη δούκισσα του Sussex να πάρουν την απόφαση να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα αλλά και να δώσουν την αποκαλυπτική συνέντευξη στην Oprah Winfrey.

"Πρέπει να προστατεύσουμε την οικογένειά μας" λέει η Meghan που την υποδύεται η ηθοποιός Sydney Morton με τον Harry που τον υποδύεται ο Jordan Dean να απαντά "δεν θα μου κάνουν bullying για να παίξω το παιχνίδι που σκότωσε τη μητέρα μου".

Στο trailer εμφανίζεται και ο πρίγκιπας William που τον υποδύεται ο Jordan Whalen και η Kate Middleton που την υποδύεται η Laura Mitchell, με ένα στέλεχος του Παλατιού να τους λέει "ας μαθευτεί ποιοι είναι οι πραγματικοί royals".

Η Maggie Sullivun που υποδύεται την βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται στο trailer να λέει "έχεις δημιουργήσει αβεβαιότητα" ενώ κάποιος λέει στη Meghan: "Το παλάτι θα προτιμούσε να παραμείνεις ουδέτερη".

Το trailer τελειώνει με σκηνές από τη συνέντευξη του ζευγαριού στην αμερικάνικη τηλεόραση και την Meghan να λέει "πρέπει να πούμε στους ανθρώπους την αλήθεια μας" ενώ ο Harry λέει "η Εταιρεία δείχνει ότι δεν είμαστε μέρος αυτής της οικογένειας" και "θα τους σταματήσουμε από το να μας καταστρέψουν όπως έχουν κάνει σε τόσους άλλους".

Δείτε το trailer της ταινίας 'Harry and Meghan: Escaping the Palace'

Διαβάστε Επίσης