X

No Time To Die | Βγήκε το νέο τρέιλερ της ταινίας

Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές λόγω Covid-19, ο Daniel Craig επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο του Πράκτορα 007.

Ένα νέο τρέιλερ για την ταινία του James Bond No Time To Die κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες και μας υπενθύμισε ότι ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να δούμε στους κινηματογράφους τον Daniel Craig να υποδύεται το θρυλικό πράκτορα για τελευταία φορά στην καριέρα του.

Η ταινία, την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Cary Joji Fukunaga ήταν να βγει στις αίθουσες στον Απρίλιο του 2020 αλλά η πρεμιέρα αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας και επαναπρογραμματίστηκε για τον επόμενο Νοέμβριο, όμως και πάλι δεν προβλήθηκε. Πήρε νέα παράταση για τον Απρίλιο του 2021 για να αναβληθεί ξανά για τον ερχόμενο Οκτώβριο, οπότε θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι φαν της σειράς ταινιών του James Bond θα καταφέρουν να την απολαύσουν.

Το νέο τρέιλερ διάρκειας 30 δευτερολέπτων είναι γεμάτο σκηνές δράσης και οικεία πρόσωπα από άλλες ταινίες της σειράς, όπως αυτά των Lea Seydoux, Lashana Lynch και Βen Whishaw, αλλά και νέα, όπως του Rami Malek και της Ana de Armas.

H υπόθεση του No Time to Die θέλει τον πράκτορα 007 να έχει αποσυρθεί αλλά να επιστρέφει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει έναν αγνοούμενο επιστήμονα. Σύντομα, η υπόθεση μετατρέπεται σε άλλη μία επικίνδυνη αποστολή που τον φέρνει αντιμέτωπο με έναν δύσκολο αντίπαλο.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 8 Οκτωβρίου 2021.

Δείτε το τρέιλερ: