X

Netflix | Οι νέες πρωτότυπες σειρές του Αυγούστου

Ολοκαίνουριες σειρές και προσθήκες νέων σεζόν στις ήδη επιτυχημένες μας επιφυλάσσει ο Αύγουστος.

Δεκατρείς (!) καινούριες παραγωγές και 3 που έχουμε ήδη αγαπήσει και περιμένουμε τα νέα τους επεισόδια είναι η συγκομιδή του Αυγούστου για τη δημοφιλή πλατφόρμα streaming που οδεύει προς το τέλος του καλοκαιριού με στόχο να μη μας αφήσει να παραμελήσουμε την καθημερινή μας συνήθεια. Ανάμεσα στις πρωτότυπες σειρές του Netflix βρίσκεις τη συνέχεια των Car Masters και Good Girls και το ολοκαίνουριο The Chair.

Πρωτότυπες Σειρές

UFO: ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ  / TOP SECRET UFO PROJECTS: DECLASSIFIED

Παρόλο που οι ισχυρισμοί για εξωγήινη επαφή έχουν αναιρεθεί εδώ και καιρό, πολλοί πιστεύουν ότι η ύπαρξη των ΑΤΙΑ δεν είναι απλώς πιθανή, αλλά βέβαιη.

Έρχεται 3 Αυγούστου

ΣΕΖΟΝ 3 - CAR MASTERS: ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΤΡΑ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ / CAR MASTERS: RUST TO RICHES

Καθώς το Συνεργείο Γκόθαμ ανεβαίνει, ο Μαρκ εξελίσσει την επιχειρηματική στρατηγική "αναβάθμιση και ανταλλαγή", προσελκύοντας πελάτες με μεγάλες ιδέες και πολλά λεφτά.

Έρχεται 4 Αυγούστου

ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΙΣ / COOKING WITH PARIS

Πιστεύοντας ότι όλοι μπορούν να μαγειρέψουν, η Πάρις Χίλτον δίνει τη δική της νότα σε κάθε πιάτο. Ένα μαγειρικό σόου που αναδύει αρώματα διασκέδασης και... γκλίτερ.

Έρχεται 4 Αυγούστου

HIT & RUN 
 
Ένας άντρας ψάχνει την αλήθεια για τον θάνατο της γυναίκας του και μπλέκεται σε έναν επικίνδυνο ιστό μυστικών κι ίντριγκας που εκτείνεται από τη Νέα Υόρκη ως το Τελ Αβίβ.

Έρχεται 6 Αυγούστου

BAKE SQUAD

Έμπειροι ζαχαροπλάστες απογειώνουν τα γλυκά με νέες ιδέες και επικές εκτελέσεις. Τώρα δίνουν μάχη για να κατακτήσουν πελάτες που αναζητούν ξεχωριστές γλυκές δημιουργίες.

Έρχεται 11 Αυγούστου

Διαβάστε περισσότερα στο Esquire.com.gr