X

Catherine Zeta-Jones | Η πρώτη της φωτογραφία ως Morticia Addams

Μία πρώτη γεύση από τη νέα σειρά του Tim Burton "Wednesday".

Η εκθαμβωτική Catherine Zeta-Jones δεν θα μπορούσε παρά να μεταμορφωθεί σε μία γοητευτική Morticia Addams από τη διάσημη σκοτεινή οικογένεια, την οποία θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη ο Tim Burton για χάρη του Netflix.

Η πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε αναμφίβολα αποδεικνύει πως το κάστινγκ ήταν ιδιαίτερα εύστοχο, με τη Zeta-Jones να έχει μπει για τα καλά στον ρόλο. Με τη βοήθεια της σχεδιάστριας κοστουμιών, Colleen Atwood, που έχει τιμηθεί 4 φορές με όσκαρ και το ανάλογο makeup και μαλλιά, η ηθοποιός έγινε πράγματι η "αρχηγός" της οικογένειας Addams. 

Πιο αναλυτικά, η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγος του Michael Douglas, ονομάζεται Wednesday και θα ακολουθήσει τη ζωή της κόρης του ζευγαριού, την οποία υποδύεται η Jenna Ortega. Όπως έχει γίνει γνωστό και επιβεβαιώνεται από τη φωτογραφία, στον ρόλο του Gomez Addams βλέπουμε τον Luis Guzman, ενώ τον μικρό αδερφό της Wednesday θα παίξει ο Isaac Ordonez. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σειρά θα εμφανιστεί και η Christina Ricci, η οποία στο παρελθόν είχε υποδυθεί σε διάφορες ταινίες τον ρόλο της Wednesday, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ποιον χαρακτήρα θα αναλάβει στη σειρά.

Στα επεισόδια του Netflix θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη ζωή της Wednesday στην εφηβεία και τη σχέση της με τη μητέρα της, Morticia. "Κάθε οικογένεια είναι παράξενη και αυτή συμβαίνει να είναι εξαιρετικά περίεργη, όμως αγαπούν ο ένας τον άλλο. Και αυτό είναι που πραγματεύεται: πάντα προστατεύουν ο ένας τον άλλο, είναι αγάπη δίχως όρια", δήλωσε ο ένας εκ των δημιουργών της σειράς, Miles Millar.

Μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία της πρεμιέρας, ωστόσο έχει γίνει γνωστό πως η σειρά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 στην πλατφόρμα του Netflix.

Δείτε την πρώτη  φωτογραφία: 

Διαβάστε Επίσης