X

Bridgerton | Η απάντηση της Nicola Coughlan στις αντιδράσεις για την τρίτη σεζόν

Ο νέος κύκλος θα επικεντρωθεί στην ιστορία αγάπης της Penelope και του Colin.

Με την πρεμιέρα του 3ου κύκλου του Bridgerton να βρίσκεται πολύ κοντά, η πρωταγωνίστρια Nicola Coughlan σχολίασε τη δυσαρέσκεια του κοινού σχετικά με την πλοκή της τρίτης σεζόν.

Πιο αναλυτικά, όπως έχει γίνει γνωστό, ο νέος κύκλος θα επικεντρωθεί στο love story της Penelope και του Colin, αν και η σειρά των βιβλίων, στην οποία βασίζεται η εκπομπή, είναι εντελώς διαφορετική. Στην ουσία, είναι η πρώτη φορά που η σειρά θα έχει διαφορετική εξέλιξη, φέρνοντας στο προσκήνιο το εν λόγω ζευγάρι, ενώ σύμφωνα με τα βιβλία, τώρα θα ήταν η σειρά του Benedict ή της Eloise.

Ειδικότερα, οι die-hard φαν έχουν τις αντιρρήσεις τους σχετικά με το ότι ο χαρακτήρας της Penelope θα λάβει όλη την προσοχή, τη στιγμή που σύμφωνα με τους τηλεθεατές δεν της αξίζει, εξαιτίας του τρόπου που φέρθηκε. Στις αντιδράσεις αυτές απάντησε η πρωταγωνίστρια, Nicola Coughlan που υποδύεται την Penelope, λέγοντας στα στόρι της στο Instagram: "Πολύς κόσμος νευριάζει με εμένα για πράγματα που η Penelope έκανε, αλλά δεν τα έκανα στην πραγματικότητα γιατί είναι σενάριο και εγώ βλέπω τα λόγια και παίζω. Σας παρακαλώ να είστε ευγενικοί μαζί μου". Παράλληλα, εξήγησε πως δεν έχει λόγο στις ιστορίες και με ποια σειρά θα προβληθούν ή για τα πόστερ και για το ποιος κάνει τις συνεντεύξεις Τύπου. "Είμαι εδώ για την υποκριτική και ξέρετε δεν έχω επιλογή στα περισσότερα πράγματα", εξήγησε η ηθοποιός.

Στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix, πέρα από το κεντρικό ζευγάρι, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και τις ζωές των υπόλοιπων μελών της οικογένειας Bridgerton, ενώ θα δούμε περισσότερες σκηνές με τον Anthony και την Kate, που παντρεύτηκαν στον δεύτερο κύκλο.

Διαβάστε Επίσης