X

Joaquin Phoenix - Rooney Mara | Θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο θρίλερ 'The Island'

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2023.

Ο σκηνοθέτης του 'Cold War', Pawel Pawlikowski, μετά την υποψηφιότητά του για Όσκαρ ετοιμάζει ένα ακόμα μεγαλύτερο project. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας του ταινίας 'The Island' στην οποία θα πρωταγωνιστούν πολλοί A-List ηθοποιοί του Hollywood.

Ο Joaquin Phoenix και η Rooney Mara έχουν ήδη συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία που έχει γράψει και θα σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Pawlikowski. Η πλοκή βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και ακολουθεί ένα γοητευτικό ζευγάρι από την Αμερική τη δεκαετία του '30 που φεύγει από τον πολιτισμό της πόλης για να χτίσει τον δικό του ιδιωτικό παράδεισο σε ένα απομονωμένο νησί. Όταν ένας εκατομμυριούχος περνάει με το γιοτ του από το νησί, η ιστορία του ζευγαριού γίνεται γνωστή στα media με αποτέλεσμα να καταφθάσει στο νησί μια δούκισσα μαζί με τους εραστές της με σκοπό να καταλάβει το νησί και να χτίσει εκεί ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Γρήγορα, η δούκισσα χρησιμοποιεί απειλές και ψυχολογικό πόλεμο απέναντι στο ζευγάρι για να το πείσει να φύγει.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν το 2023 ενώ ο Phoenix ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα και του "Joker: Folie à Deux” του Todd Phillips το sequel της ταινίας που του χάρισε ένα Όσκαρ. Η Mara που θα εμφανιστεί στο 'Women Talking' της Sarah Polley ήδη θεωρείται φαβορί για υποψηφιότητα για τα Όσκαρ.

Διαβάστε Επίσης