X

High Tea Time | Πού θα απολαύσετε το τσάι σας συνοδεία εκλεπτυσμένων εδεσμάτων

Μια άκρως χριστουγεννιάτικη εμπειρία στο κομψό bistro του Electra Metropolis.

Η θαλπωρή του κομψού bistro που βρίσκεται στο ισόγειο του Electra Metropolis, η τεράστια βιβλιοθήκη που προσδίδει τη ζεστασιά ενός σπιτιού και οι γυάλινες τζαμαρίες που ενισχύουν τον διάλογο του χώρου με τον πολυσύχναστο δρόμο του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για ένα γιορτινό κάλεσμα για τσάι.

Από τις 21 έως τις 24 Δεκεμβρίου (15:00-17.00), το Library Bistro προσφέρει μια άκρως χριστουγεννιάτικη εμπειρία, το High Tea Time. Ο χώρος μεταμορφώνεται, ακολουθώντας το φετινό motto των Electra Hotels & Resorts, #LightUpYourMoments, και σας προσκαλεί να αφεθείτε στη μαγεία των ημερών. Το ειδικά διαμορφωμένο μενού (18 ευρώ / άτομο) περιλαμβάνει αλμυρές και γλυκές επιλογές, βασισμένες τόσο σε παραδοσιακά, ελληνικά προϊόντα, όσο και σε ευρωπαϊκές γεύσεις που σας ταξιδεύουν σε top χριστουγεννιάτικους προορισμούς. 

Στα highlights τα βρετανικά scones με παραδοσιακή clotted cream και σπιτική μαρμελάδα από κόκκινα φρούτα και μήλο με μπαχαρικά και τα σου με τραγανή επικάλυψη φουντουκιού, κόκκινα βατόμουρα και σαντιγί λευκής σοκολάτας με βανίλια Μαδαγασκάρης. Το φαγητό και τα γλυκά συνοδεύουν ελληνικές ποικιλίες τσάι, καφέ και σοκολάτα για να διαλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Τέλος, την εμπειρία του High Tea ολοκληρώνεται με duet live music.

Για κρατήσεις: Τ: 214 1006200 E: metropolis@electrahotels.gr