X

To υπέροχο σπίτι της Judy Garland στο Μάλιμπου

Σε αυτό το σπίτι έμεινε με τον δεύτερο σύζυγό της και την κόρη τους Liza Minnelli.

Η Judy Garland έμεινε με τον δεύτερο σύζυγό της, Vincente Minnelli, και την κόρη της, τη διάσημη Liza Minnelli, σε ένα παραθαλάσσιο σπίτι στο Μαλιμπού. Το σπίτι που χτίστηκε το 1947 και κατοικήθηκε από την οικογένεια στις αρχές του 1950, ανακαινίστηκε το 2013 και διατίθεται προς πώληση στα 3, 8 εκατομμύρια δολάρια.

Η ζωή και η καριέρα της πέρασαν μεγάλες δυσκολίες. Η πτώση της καριέρας της, οι πολλοί γάμοι και τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε από την εφηβεία της την οδήγησαν τελικά στον θάνατό της μετά από λανθασμένη υπερβολική δόση.

Τα χρόνια που ζούσε όμως στο Μαλιμπού ίσως ήταν τα πιο ευτυχισμένα της ζωής της. Το παραθαλάσσιο σπίτι διαθέτει εντυπωσιακή θέα, 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, εντυπωσιακό διπλό τζάκι στο καθιστικό και στην τραπεζαρία, κήπο και βεράντα για ηλιοθεραπεία. Η κουζίνα ανακαινίστηκε με μαρμάρινες επιφάνειες και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

Στη γειτονιά υπάρχουν πολλά σπίτια διασήμων, ανάμεσα στους οποίους είναι η Cher, η Lady Gaga, η Courteney Cox και ο Leonardo DiCaprio.

Δείτε τις φωτογραφίες από το όμορφο, cozy σπίτι της Judy Garland στο Μάλιμπου: 

Φωτογραφίες:  Noel Kleinman
YouTube βίντεο:  Sean Evans, @evvo1991 backtothemovies.com
Πηγή:  TopTenRealEstateDeals.com