X

Η Callista παρουσιάζει την πρώτη της Home Collection

Συνδυάζοντας πρακτικότητα και πολυτέλεια, η πρώτη συλλεκτική Homeware συλλογή της Callista ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική και τις κεραμικές της εκπλήξεις.

Η εξέλιξη είναι σίγουρα ένα από τα συστατικά της επιτυχίας. Η Ελένη Αγιοστρατίτη και η Σίλια Κωνσταντινίδου, ιδιοκτήτριες της Callista, την παντρεύουν με την πρωτοπορία, την ελληνικότητα, την αισθητική, εκείνη την ανήσυχη δημιουργική ματιά που αβίαστα σε οδηγεί στο κάτι παραπάνω. Κάπως έτσι, το ελληνικό brand που έφερε τη φορέσιμη πολυτέλεια στο σήμερα, αποκτώντας ισχυρή παρουσία στο χώρο των δερμάτινων χειροποίητων τσαντών, παρουσιάζει την πρώτη του συλλεκτική Homeware συλλογή.

Η συλλογή περιλαμβάνει δερμάτινα σκαμπό και δερμάτινους δίσκους σε διαφορετικά μεγέθη και αποχρώσεις, σχεδιασμένα για να προσθέτουν κομψότητα και λειτουργικότητα σε κάθε χώρο, φυσικά και στον δικό σας. Το δέρμα, υλικό-υπογραφή της Callista, αποκτά νέα διάσταση μέσα από αντικείμενα καθημερινής χρήσης που αποπνέουν διαχρονική πολυτέλεια και υψηλή αισθητική.

Απλές γραμμές, ξεκάθαρες αποχρώσεις, μίνιμαλ παλέτα. Αυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά μίας συλλογής που προσδίδει χαρακτήρα στο σπίτι και ηρεμεί από τις εντάσεις και τις παρεμβολές της καθημερινότητας. 

Ανάμεσα στα design objects της συλλογής ξεχωρίζουν τα αρωματικά κεριά, όχι μόνο για τις εσάνς τους, αλλά και τα custom κεραμικά τους σκεύη, τα οποία φέρουν την υπογραφή του Έλληνα κεραμίστα Yiorgos Trichas, δημιουργίες από πηλό και απτά υλικά αποκλειστικά για το brand. 

Εμπνευσμένα από τη φυσική αρμονία και το φως της Σύρου, γενέτειρας του καλλιτέχνη, τα μοναδικά αυτά αντικείμενα παντρεύουν τη γήινη απλότητα με την αισθητική της υψηλής τέχνης. Τα κεραμικά κεριά, αρωματισμένα με το χαρακτηριστικό άρωμα jasmine της Callista, δεν υπόσχονται απλά να μεταμορφώσουν τον χώρο σας σε μία ατμόσφαιρα απόλυτης ηρεμίας και ζεστασιάς, αλλά το κάνουν πράξη.

Συνδυάζοντας με ιδιαίτερη μαεστρία πρακτικότητα και πολυτέλεια, η Callista Home Collection και οι χειροποίητες δημιουργίες της φλερτάρουν με τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, ως μία φυσική συνέχεια της φιλοσοφίας ενός brand που έχει βρει τη θέση του στις εμφανίσεις σας. 

*Η συλλογή είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στην Callista boutique (Βουκουρεστίου 4, 210 3253645) - Tα δερμάτινα σκαμπό κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.